HELPLINE
0 800 50 17 72

Автомобіль для воїнів АТО від компанії «Рудь»

02.07.2016
Back

Допомога нашим воїнам в АТО є священним обов’язком кожного з нас. Щодня ми бачимо приклади волонтерської допомоги. 30 червня 2016 року Петро Володимирович Рудь передав бійцям 7-ї роти, 8-го батальйону 10-ї бригади, які знаходяться на передовій у районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області, автомобіль «Газель». Також 95-й бригаді було передано морозильну камеру. Ініціаторами цієї передачі були священики Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира, які нещодавно повернулися із зони АТО, де звершували духовну опіку над військовими.

Компанія «Рудь» і особисто Петро Володимирович приймають активну участь у благодійній діяльності. В рамках конкурсу «Благодійна Житомирщина – 2015» ПАТ "Житомирський маслозавод" отримав відзнаку «Ангел добра», здобув перемогу у регіональному конкурсі «Благодійна Житомирщина».

ПАТ «Житомирський маслозавод» продовжує активну благодійну діяльність, направлену на допомогу нашій армії, пораненим, а також незахищеним верствам населення. По всій території України вже в цьому році було проведено більше 60 Свят Морозива в рамках соціального проекту «З теплом до кожного».


Comments
Sign up to write a comment
Subscribe to our newsletter
Thank you!
The first digest is coming soon.

Be the first to read about the company’s events, special offers, new tasty products, useful articles and recipes.