Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Kytai_delehatsiia_1920x512_v1_63f7ce9769e9d.jpg

Компанія «Рудь» приймає китайську делегацію

23.02.2023
Назад

У цей непростий та вирішальний час компанія «Рудь» продовжує працювати з урахуванням нових умов господарювання, розширювати експортну географію. Адже потрібно підтримувати економіку країни, тримати економічний фронт.

Сьогодні компанія «Рудь» є лідером ринку морозива в Україні, що активно експортує свою продукцію за кордон. Спеціалісти компанії постійно вивчають світовий досвід, спілкуються із закордонними партнерами. Це вкрай необхідно для розробки продукції, яка б задовольняла смаки споживачів різних країн, а також для її успішного просування на зовнішніх ринках.

Протягом останніх років підприємство успішно експортує свою продукцію до 35 країн світу, серед яких є і Китай. Співпраця з Китайською республікою триває вже більше п’ятиріччя і постійно інтенсифікується.

Зараз компанія «Рудь» приймає китайську делегацію. У процесі перебування на підприємстві наші партнери здійснюють відеозйомку роботи на підприємстві під час воєнного стану, беруть інтерв’ю у керівництва та працівників. Адже китайцям вкрай цікаво, яким чином у такі непрості часи можна виробляти високоякісну продукцію як для українського, так і для закордонного споживача. Цікавою для закордонних гостей є система контролю якості та безпечності на всіх етапах виробництва морозива — від ферм, звідки надходить молоко, — до зберігання та транспортування готової продукції. Слід зазначити, що особливо кропітким етапом відслідковування якості є процес виробництва. Адже якість продукції є пріоритетом для виробничо-господарської діяльності будь-якого підприємства, держави в цілому.

Наразі Китай розширює географію країн для імпорту продукції, і з цієї точки зору йому дуже цікава Україна як виробник якісних продуктів. Приємно зазначити, що морозиво ТМ «Рудь» китайський ринок сприйняв позитивно.


Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.