Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Напій кисломолочний з біфідобактеріями

08.07.2013
Назад

Сьогодні активно пропагується здоровий спосіб життя. Скрізь ми чуємо рекламу про корисні продукти і необхідніть їх вживання. Практично всіх дам (і не тільки) цікавить питання стрункості та здоров'я. А як же інакше? Звичайно, всім нам хочеться бути стрункими й привабливими, і в той же час зберегти своє здоров'я міцним.

Компанія «Рудь» представляє новинку — «Напій кисломолочний з біфідобактеріями»   Спробуємо розібратися, наскільки корисні продукти з біфідокомплексом? «Біос» перекладається, як «життя». Отже, можна зробити висновок, що біфідобактерії — бактерії, необхідні для життя. Будь-яка здорова людина має у своєму організмі біфідобактерії, проте з віком їх число все зменшується. А це впливає на стан організму та на процеси життєдіяльності. Тому, необхідно поповнювати запас біфідобактерій організму. Продукти з біфідокомплексом — джерело поповнення корисних бактерій. 

Медики і вчені прийшли до висновку, що ці корисні бактерії приносять дійсно величезну користь:

  • Біфідобактерії зменшують алергічні реакції організму.
  • Зміцнюють весь організм загалом.
  • Продукти, що містять біфідобактерії допомагають організму виробляти необхідні ферменти, містять вітаміни групи В, фолієву кислоту.
  • Часте і постійне вживання продуктів з корисними бактеріями повністю відновлює мікрофлору кишечника. Зменшують ризик розвитку дисбактеріозу.
  • Біфідобактерії здатні зменшити рівень холестерину в крові, зменшують ризик виникнення злоякісних кістозних утворень.
  • Важливий плюс біфідобактерій, особливо цікавий жінкам — систематичне вживання біфідобактерій позбавляє від зайвої ваги.
  • При систематичному вживанні продуктів, що містять біфідобактерії, підвищується засвоюваність організмом білків. Поліпшується діяльність шлунково-кишкового тракту, відновлюється робота серцево-судинної системи людини.
  • Вживаючи продукти з біфідокомплексом, ви відновите роботу печінки і нирок.

Якщо вам призначено медикаментозне лікування певних захворювань, і воно супроводжується прийомом антибіотиків, то пам'ятайте — антибіотики вбивають всі корисні бактерії, що знаходяться в кишечнику. А вживання продуктів з біфідобактеріями зведе до мінімуму негативний вплив антибіотиків.

Напій кисломолочний з біфідобактеріями від ТМ «Рудь» — низькокалорійний продукт, його енергетична цінність становить 55 ккал/100 г. Варто відзначити, що до складу «Напою кисломолочного з біфідобактеріями» входять мінерали і кальцій, які необхідні нашому організму. Біфідобактерії дійсно дуже корисні.

Тому, якщо хочете завжди залишатися здоровими, вживайте «Напій кисломолочний з біфідобактеріями» від ТМ «Рудь» кожен день!

На здоров'я! 

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.