Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

До нас знову завітала весна, сніг зійшов, залишивши по собі результати недбалого господарювання жителів нашого міста, яким «вкрай важко» викинути сміття у контейнер. Співробітники відділів збуту, маркетингу та логістики ПАТ «Житомирський маслозавод» — компанії «Рудь» виявили ініціативу зробити наше місто чистішим та провели суботник в рамках акції «Зроби своє місто чистим». За мету було поставлено прибрати в одному з найбільш занедбаних куточків нашого міста, а саме — у яру на березі маленької річки неподалік Смолянського майдану.

Днем прибирання було обрано 28 березня. Зранку працівники компанії зібрались на місці проведення прибирання, деякі прийшли сім’ями.

Було зібрано побутові відходи, пластик, поліетилен, поламане сухе гілля дерев та кущів, а також вивезено багато сухого та перепрілого листя. Важливо, що листя було саме вивезено, а не спалено!

Працівники компанії сподіваються, що їх приклад спонукатиме інших починати робити наше місто чистішим та гарнішим. Адже якщо кожен з нас прибере хоч маленьку ділянку біля свого будинку, під’їзду, місця роботи, ми всі разом побачимо, як чисто стало навкруги. Також важливо пам’ятати: чисто не там де прибирають — чисто там, де не смітять!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.