Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Абсолютний переможець міжнародної виставки

28.03.2013
Назад

0-22 березня в Києві відбулася 10 Міжнародна виставка «Світ морозива та холоду» & «Молочна і м'ясна індустрія ХХІ століття», участь у якій взяли понад 45 вітчизняних виробників та 12 іноземних компаній із 8 країн, серед яких і ПАТ «Житомирський маслозавод».

На виставці було продемонстровано кращі зразки продукції вітчизняних та іноземних підприємств: морозиво, м'ясна та молочна продукція, заморожені напівфабрикати, вафельні вироби, глазурі та покриття для морозива, органічна продукція, інгредієнти та обладнання.


За словами фахівців, галузь виробництва морозива та заморожених харчових продуктів в Україні стрімко зростає — розширюється асортимент та освоюються нові перспективні ринки збуту. Висока якість українського морозива та заморожених продуктів дає можливість задовольнити найвибагливіші смаки споживачів як в Україні, так і в багатьох країнах світу.

Компанія «Рудь», представивши морозиво, вершкове масло, кисломолочну продукцію, заморожені фрукти та овочі, а також зразки власних упаковок для морозива, досягла абсолютно рекордного результату — отримала найвищі відзнаки за усі представлені категорії товарів ПАТ «Житомирський маслозавод» здобув найбільшу з усіх учасників виставки кількість золотих нагород та дві відзнаки гран-прі.

Шановні споживачі, ми щиро вдячні вам за визнання та повагу до продукції компанії «Рудь», саме завдяки вам ми щодня стаємо кращими та щоразу досягаємо нових висот. Ви — наш шлях до вдосконалення. Дякуємо! Цінуємо.   

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.