Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Спеціально для людей, які притримуються дієти і піклуються про своє здоров'я, компанія «Рудь» розробила знежирене молоко. Вміст молочного жиру в ньому — всього 0,9%, а у 100 г продукту міститься тільки 53 кілокалорії.

Вживати знежирене молоко радять дієтологи та лікарі. Воно допомагає спалювати зайвий жир і не переїдати, а також знижує ризик виникнення гіпертонії.

Знежирене молоко поповнює в організмі запаси кальцію, а також збільшує вироблення гормону кальціотріолу: саме він необхідний для інтенсивної роботи клітин зі спалювання зайвого жиру. Австралійські вчені виявили, що вживання знежиреного молока на сніданок допомагає підтримувати відчуття ситості протягом усього дня. Склянка знежиреного молока містить близько 16% добової норми білка і лактози. Саме ці компоненти й допомагають стримувати апетит.

Лікарі, у свою чергу, радять вживати знежирені молочні продукти для профілактики захворювань серця. Гарвардські вчені провели дослідження, у якому взяло участь близько 30 000 жінок середнього і старшого віку, що страждали на гіпертонію та були схильні до інсульту. У рамках експерименту вони регулярно вживали знежирені молочні продукти і дотримувалися вітамінізованої дієти з кальцієм і вітаміном D. У результаті вчені виявили, що жінки, які щодня пили 2 і більше склянок знежиреного молока, скоротили ризик виникнення гіпертонії на 10% порівняно з тими, хто пив молоко раз на місяць.

Користь молока для здоров'я зумовлена тим, що воно забезпечує організм найважливішими поживними речовинами, серед яких — кальцій, вітамін D, протеїн і калій. До того ж, молоко — чудовий засіб для боротьби з поганим настроєм і стресом: у його складі міститься кислота триптофан, необхідна для нормального функціонування центральної нервової системи.

Отже, пийте знежирене молоко і будьте здоровими!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.