Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Мода на здорове харчування набирає обертів. А ми, компанія «Рудь», на 100 % за все трендове і, головне, корисне!

Тож доки блогери та зірки шоу-бізнесу користуються сервісами доставки здорової їжі, ми зробили кльові смузі Frenzy, які можна придбати у супермаркеті!

Максимум здорової енергії

Смузі Frenzy — це натуральний продукт із фруктів, ягід та зелені, які ми перетерли до стану пюре й заморозили. Без жодних консервантів, барвників, підсилювачів смаку та — що важливо для здорової їжі — цукру. У смузі Frenzy — виключно природна користь!

І ми повністю зберегли її ще й завдяки шоковому заморожуванню. Це сучасна технологія дуже швидкого охолодження продукту до максимально низької температури. Завдяки таким умовам плоди не втрачають вітаміни, які у них містяться. А їх там — безліч. Адже для виробництва смузі ми збираємо врожай із фруктів та ягід у період їхнього найкращого дозрівання. У таких корисних речовин найбільше.


Зручний сучасний формат

Смузі Frenzy за лічені хвилини і при мінімумі зусиль перетворюється на популярний здоровий сніданок чи передобідній перекус.

У такий спосіб ми не просто підтримуємо тих, хто прагне харчуватися здорово, а дбаємо про їхній найбільш цінний ресурс сьогодні — час. Адже з Frenzy не потрібно самостійно робити заготовки, мити й різати фрукти та збивати їх у блендері, який потім нелегко відмити від залишків. Години, які могли б бути на це витрачені, тепер можна приділити іншим важливим і приємним справам.

Зручні й корисні заморожені смузі Frenzy дають змогу встигати більше, але при цьому абсолютно не жертвувати смачним, а головне, здоровим харчуванням!


Ідеальні поєднання у потрібних пропорціях

Аби смузі було максимально корисним і поживним, потрібно знати, які фрукти, ягоди та зелень поєднувати між собою. А щоб воно вийшло ще і смачним — тоді потрібні правильні пропорції.

При виготовленні смузі Frenzy ми дотрималися усіх правил і створили три продукти, ідеально збалансовані за складом і смаком:

І будь-якої пори року ви можете насолоджуватися цими справжніми фруктами, але у сучасному форматі!


Інструкція з покрокового приготування

Ми потурбувалися про те, аби задоволення приносило не лише споживання смузі Frenzy, а і його приготування. Тому весь процес складається із кількох простих кроків і триває лічені хвилини.

Крок перший — суперлегкий

Дістаємо з морозилки пакет Frenzy, беремо звідти стік пюре і кладемо в холодильник розморозитися. А якщо чекати не сила — заливаємо тепленькою водою.

Крок другий найскладніший

Розрізаємо стік і перекладаємо фруктово-ягідну суміш у склянку.

Крок третій — найцікавіший

Заливаємо яскраве пюре чистим білим кефіром або йогуртом. І активно перемішуємо, спостерігаючи, як інгредієнти поєднуються у ніжно-кольорову масу.

P. S. Наші смузі дуже інстаграмні!

Крок четвертий — найприємніший

П’ємо смачне смузі  і з кожним ковтком відчуваємо, як наповнюємося здоровою енергією стиглих фруктів та ягід!

Детально процес приготування смузі Frenzy продемонстровано на офіційному YouTube-каналі компанії «Рудь».

Секрети споживання смузі Frenzy

Попри рідку консистенцію помилково вважати, що смузі — це напій. Це— повноцінна поживна їжа, яку, до слова, найкраще вживати окремо від інших продуктів.

Найкорисніше смузі у вигляді першого сніданку. Зранку організм найкраще готовий до засвоєння вітамінів. А через 1,5–2 години можна поїсти більш ситно. Також смузі на перекус добре втамує голод у полудень.

Запивати їжу смузі не варто. Краще насолодитися ним через дві години після основної трапези: так воно надасть правильний ефект.

Фруктові смузі Frenzy «Шпинат-груша-банан» та «Манго-персик-банан» рекомендуємо вживати протягом дня до 16:00. В організмі відбувається активний метаболізм, отже, велика кількість фруктози добре засвоюється. А ягідне смузі «Чорниця-банан-ожина» залиште на вечір.

Якщо ви прихильник healthy-харчування, тоді смузі — однозначно має бути його елементом.

Ні? Тоді склянка Frenzy щодня — легкий і зручний спосіб зробити перший крок до здорового способу життя!

Той, хто вже має таку звичку, діляться цим та іншими healthy-секретами у конкурсі за хештегом #MyFrenzyDay. Дізнавайтеся деталі на інстаграм-сторінці найздоровішого бренду @frenzy.rud.ua та долучайтеся!

Читайте також
2019-03-07T09:31:57+02:002022-02-23T11:03:09+02:00Мода на здорове харчування набирає обертів. А ми, компанія «Рудь», на 100 % за все трендове і, головне, корисне! Тож доки блогери та зірки шоу-бізнесу користуються сервісами доставки здорової їжі, ми зробили кльові смузі Frenzy, які можна придбати у супермаркеті! Максимум здорової енергії Смузі Frenzy — це натуральний продукт із
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.