Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Підтримуючи моду на здорове харчування, компанія «Рудь» запустили новий бренд Frenzy, що охоплює новинки ягідної та фруктової «заморозки».

У рамках лінійки Frenzy ми вже поповнили асортиментний портфель здоровими трендовими чаями. Знайомтеся з ними ближче у цьому матеріалі!


Мікси Frenzy для корисного чаювання

Чай бренду Frenzy — це пюре зі справжніх фруктів та ягід: без термічної обробки, барвників і підсилювачів смаку. Цей продукт абсолютно натуральний та екологічний.

Фруктово-ягідна маса розфасована в індивідуальні стіки, поміщені у спеціальну зручну упаковку зі стрічкою-застібкою. Так чай Frenzy зручно і зберігати, і діставати для чергової порції насолоди.

Усередині — тільки натуральне

Для чаю Frenzy ми ретельно скомпонували сети інгредієнтів із фруктів, ягід і трав, що якнайкраще сполучаються між собою. І створили два оригінальні смаки для корисного чаювання.

У «Малиновому» поєдналися солодкий апельсин та ароматна малина, доповнені листочками освіжної м’яти. А «Обліпиховий» вийшов із мегавітамінної обліпихи, стиглого лимона, гостро-пряного імбиру, смак яких теж відтінила м’ята.

Вітаміни  повністю збережено

При виготовленні чаю Frenzy використовується всього лише один консервант — холод — як найкращий спосіб зберігання продукту.

Ми застосовуємо спеціальну технологію — шокову заморозку. У чому її секрет? Для неї придатні виключно добірні стиглі плоди й свіжа зелень із найвищою концентрацією корисних речовин. Після очищення й переробки продукти максимально швидко охолоджуються до низької температури за допомогою спеціального обладнання.

Саме завдяки короткому часу заморожування фрукти, ягоди і зелень повністю зберігають свій смак і вітаміни!

Frenzy як альтернатива чорного й зеленого чаю

Вітамінний чай Frenzy — однозначно корисна заміна звичного для багатьох чорного й зеленого чаю. Адже в ньому немає кофеїну: натомість містяться лише натуральні компоненти, корисні споживачам різного віку.

Крім цього, готувати напій із фруктово-ягідної заготовки Frenzy в рази здоровіше й практичніше, ніж заварювати пакетований і розсипний чай.

Чому?

  • По-перше, тому що завдяки індивідуальним стікам ви маєте точно визначену кількість «заварки» на одну порцію напою з ідеальною «міцністю». А правильніше  концентрацією користі!
  • По-друге, оскільки шкідливе багаторазове заварювання чаю неможливе.
  • І по-третє, через абсолютну відсутність залишків.


Як приготувати чай Frenzy?

Усього за три прості приємні кроки!

  • Крок перший. Відчиняємо морозилку й дістаємо яскравий пакет із чаєм Frenzy.
  • Крок другий. Беремо стік і викладаємо фруктово-ягідне пюре в улюблену чашку або чайничок для заварювання.
  • Крок третій. Заливаємо кип’ятком.

Неспішно насолоджуємося моментом і кожним ковтком ароматного й вітамінного чаю!

Як правильно готувати чай Frenzy, можна переглянути й у відеоінструкції на нашому YouTube-каналі.

Секрети чаювання з Frenzy

Чай Frenzy корисно вживати будь-коли: тільки-но захочеться зігрітися й зарядитися фруктово-ягідною енергією. І в будь-який час доби він по-своєму корисний!

Проте для вранішнього чаювання найбільше радимо «Малиновий» Frenzy. У ньому:

  • м’ята бадьорить і заряджає енергією;
  • багатий на вітамін С апельсин покращує настрій;
  • малина стимулює апетит.

А от увечері — приготуйте «Обліпиховий», де:

  • обліпиха знімає нервове напруження після важкого дня;
  • лимон та імбир сприяють кращому перетравленню їжі;
  • м’ята має протилежну дію, аніж вранці: сприяє розслабленню і заспокоює.

Хоча б одна чашка вітамінного чаю Frenzy щодня — суперздорова звичка, що зігріває, додає життєвих сил і покращує настрій!

Той, хто вже таку має, діляться цим та іншими healthy-секретами у конкурсі за хештегом #MyFrenzyDay. Дізнавайтеся деталі на інстаграм-сторінці найздоровішого бренду @frenzy.rud.ua та долучайтеся!

Читайте також
2019-02-27T14:14:03+02:002022-02-23T11:02:25+02:00Підтримуючи моду на здорове харчування, компанія «Рудь» запустили новий бренд Frenzy, що охоплює новинки ягідної та фруктової «заморозки». У рамках лінійки Frenzy ми вже поповнили асортиментний портфель здоровими трендовими чаями. Знайомтеся з ними ближче у цьому матеріалі! Мікси Frenzy для корисного чаювання Чай бренду Frenzy — це пюре зі справжніх
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.