Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Компанія McCain (МакКейн) – міжнародний лідер серед виробників продуктів харчування, зокрема, заморожених продуктів. Компанія виробляє третину всієї картоплі фрі у світі, а також зарекомендувала себе як виробник іншої замороженої продукції: аппітайзерів (гарячих закусок), піци, овочів, десертів, готових страв та іншої продукції.

Історія McCain почалася 23 лютого 1957 року, коли два брати Харрісон і Уолас МакКейн відкрили перший у світі завод з виробництва замороженої картоплі в мальовничому канадському містечку Флоренсвіль на березі річки Св. Джон. Щогодини новий завод разом з 30 співробітниками виробляв майже 700 кілограмів замороженої продукції. У перший рік роботи оборот компанії склав 153 000 доларів...

Більше 100 агрономів та фахівців по вирощуванню картоплі компанії McCain по всьому світу допомагають місцевим сільгоспвиробникам якісно вирощувати кращі врожаї картоплі та інших овочів для того, щоб забезпечити стабільні поставки сировини на завод.

За допомогою експертів власного Технологічного Центру Виробництва Картоплі в Канаді і кращої в світі команди інженерів компанія McCain постійно удосконалює виробничі процеси, розробляє нові підходи і покращує технічну базу, збільшуючи при цьому ефективність і якість своєї продукції. Розробкою інноваційних продуктів харчування займаються спеціалісти лабораторій McCain по всьому світу.

McCain– це сімейна компанія, основними принципами ведення бізнесу якої є партнерство, справедливість і чесність. Ці принципи є основоположними і мотивуючими для більш ніж двадцяти тисяч співробітників компанії.

У 2007 році компанія McCain відзначила 50 років з дня відкриття першого заводу. За цей час маленький сімейний бізнес виріс у величезну міжнародну корпорацію, оборот якої щорічно становить понад 6 мільярдів доларів. Використання сучасного обладнання збільшило загальну продуктивність до 500 000 кг продукції на годину.

56 заводів McCain розташовані на 5 континентах, а працює в компанії більше 20 000 чоловік! Сьогодні продукція McCain продається в магазинах і ресторанах більше 100 країн світу!

В асортиментному портфелі компанії McCain представлені: картопля фрі «Золотиста» Довга і тонка, картопля фрі "Золотиста" Класична нарізка, картопля «Золотиста» Хрусткі дольки, картопля фрі «Золотиста» Хвиляста, картопля для смаження «Як Вдома» та ін.

У вересні цього року спеціалісти компанії McCain провели презентацію та дегустацію для представників компанії «Рудь». Під час заходу були продегустовані асортиментні позиції, здійснена відповідна оцінка якості картоплі McCain, а також задані питання щодо продуктів та особливостей їх приготування з отриманням конструктивних відповідей на них.

Для всіх партнерів компанія «Рудь» спільно з представником компанії McCain із задоволенням проведе майстер-клас по приготуванню картоплі фрі і ознайомить з усіма перевагами роботи з даним продуктом.


Читайте також
2016-02-01T15:37:32+02:002018-03-21T13:56:15+02:00Компанія McCain (МакКейн) – міжнародний лідер серед виробників продуктів харчування, зокрема, заморожених продуктів. Компанія виробляє третину всієї картоплі фрі у світі, а також зарекомендувала себе як виробник іншої замороженої продукції: аппітайзерів (гарячих закусок), піци, овочів, десертів, готових страв та іншої продукції. Історія McCain почалася 23 лютого 1957 року, коли два брати
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.