Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Сир — один із найбільш популярних продуктів серед молодих матусь. Але що робити, якщо дитина не любить сир або він їй набрид? Зробити сирний десерт без випічки з фруктами (полуницею, малиною, бананом) і не розповідати малюкові, що там є сир!

Такий десерт легко засвоюється дитячим організмом, приносить море користі й задоволення. До речі, не забувайте і про себе. Сирний десерт без випікання коржів не стане загрозою для фігури, зате подарує справжню насолоду! Як зробити десерти із сиру без випікання легко та швидко? Пропонуємо декілька таких рецептів. 

Сирний десерт без випічки з полуницею

Для нього підходять не тільки свіжі ягоди, а й заморожена полуниця. На приготування цієї страви буде витрачено 15–20 хвилин.

Сирковий десертДесерти
Легко Сніданок

Інгредієнти

Полуниця ТМ «Рудь» 400 г
Цукор 6 ст. л.
Сир 9% ТМ «Рудь» 200 г
Сметана 15% ТМ «Рудь» 250 г
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%
Сирковий десерт


  • Заздалегідь розморожуємо полуницю або миємо й очищаємо свіжу.
  • Перетираємо сир зі сметаною.
  • Кладемо в блендер полуницю, сирно-сметанну суміш і висипаємо цукор. Збиваємо до однорідної консистенції.


Сирний десерт з полуницею готовий. Розкладаємо частування у креманки й прикрашаємо шматочками полуниці або посипаємо шоколадом.

Сирний десерт без випічки з фруктами

Такий десерт сподобається не тільки дітям, а й дорослим. Якщо постаратися, то він вийде дуже стильним і красивим — таким, як у дорогих кафе й фешенебельних ресторанах. Готується сирний десерт із фруктами дуже швидко, але має вигляд складної страви.

20 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Персики заморожені або свіжі 100 г
Банан 100 г
Сир 9%ТМ «Рудь» 400 г
Сметана 15% ТМ «Рудь» 200 г
Горіхи (будь-які) 30–50 г
Цукрова пудра 100–150 г
Вершкове масло 75 г
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%
Сирний десерт з фруктами

Спочатку готуємо мус із сиру. Також не забудьте попередньо розморозити фрукти.

  • Додаємо в сир сметану, потім натираємо сюди ж вершкове масло. Всипаємо 100 г цукрової пудри. Перемішуємо в блендері до однорідної маси. Для більш яскравого смаку ніжного сирного мусу можна додати в нього трохи товчених горіхів.
  • Починаємо готувати сам десерт із сиру з фруктами. Розрізаємо персик на тонкі часточки, банан ріжемо акуратними кружальцями. Беремо креманки або келихи й кладемо в кожен по ложці мусу, зверху викладаємо частинки персика. Потім знову кладемо сирну суміш. На неї викладаємо кружечки банана. Знову шар сирної пасти.
  • Коли бажана кількість шарів зроблена, верхнім повинен бути шар сирного мусу. Посипаємо його горіхами, прикрашаємо персиком і бананом.


Сирний десерт з фруктами не обов'язково робити тільки з бананом або персиком. Їх можна замінити нектарином, динею, смородиною або іншими ягодами. До речі, якщо додати ваніль або какао, то буде ще смачніше!


Сирний десерт з печивом, малиною без випічки

Це просто фантастична солодка страва! Виходить повноцінний торт з желейною верхівкою. І нічого не треба випікати! Робиться цей сирний десерт з малиною і печивом досить просто, дуже подобається дітям і дорослим. А в супермаркеті або кафе такий коштує недешево. Тому, пригощаючи гостей, можна зробити таємничий вигляд і дати зрозуміти, що купили його в модній кондитерській!

60 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Для приготування суфле
Сир 9% ТМ «Рудь» 0,5 кг
Сметана 15% ТМ «Рудь» 0,5 л
Желатин 20 г
Цукрова пудра 130–150 г
Ванільний цукор 1 пак.
Молоко 100 г
Для коржа й малинового желе
Малина ТМ «Рудь» 400 г
Печиво пісочне 250 г
Желатин 10 г
Вода 100 мл
Горіхи (волоські) 50–100 г
Цукрова пудра 100–150 г
Вершкове масло 100 г
Малиновий сироп 150 мл
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%
Сирний десерт з печивом та малиною

  • Готуємо корж. Для цього кришимо печиво і перемелює горіхи. З'єднуємо й перетираємо з м'яким вершковим маслом. Потім беремо форму, попередньо застелену пергаментним папером, і викладаємо суміш з печива й горіхів. Розрівнюємо, щоб вийшов корж однакової товщини. Ставимо в холодильник на годину.
  • Приступаємо до виготовлення сирного суфле. Для цього перемішуємо в блендері сир з половиною підготовленого ванільного цукру і цукрової пудри. Потім пудру, що залишилася, та ваніль засипаємо в сметану й перемішуємо. Додаємо в цю суміш остиглий желатин, розведений молоком і достатньо набухлий. Усе ретельно збиваємо міксером до однорідної консистенції. Після цього перемішуємо сир зі сметанною сумішшю до стану крему.
  • Виймаємо корж з холодильника і виливаємо на нього крем. Розрівнюємо й ставимо в холодильник на півтори години.
  • Починаємо робити желе для десерту з сиру без випікання коржів. У гарячій воді розчиняємо желатин. Малиновий сироп підігріваємо до 60–70 градусів. Змішуємо ці інгредієнти й даємо трохи охолонути.
  • Виймаємо з холодильника наш напівфабрикат і викладаємо на нього заморожену малину — адже у нас сирний десерт з малиною! Виливаємо на ягоди підготовлене желе. Ставимо в холодильник до повного застигання.


Виймаємо торт із холодильника й подаємо на стіл. І ніхто не здогадається, що наш сирний десерт з малиною і печивом зроблений без випікання своїми руками!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.