Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
7 рецептів сандвічів

Сім варіантів апетитних сандвічів

Назад

Опис страви

Два шматочки хрусткого хліба й апетитна начинка з м’яса, риби, овочів, салату — перекус у вигляді сандвіча має шалену популярність у всьому світі. Велика кількість рецептів та фірмових секретів дозволяють експериментувати, щоразу створюючи нові оригінальні поєднання і смаки. Перекус сандвічем ніколи не буває нудним та одноманітним!

Сандвіч — не результат розвитку вуличної їжі: він став популярним ще у XVIII столітті, коли лондонський міністр Джон Монтегю з роду Сандвічів вперше спробував цей бутерброд. Граф Монтегю був завзятим картярем і під час однієї з ігор ніяк не міг відлучитися на перекус. Тоді він звелів слугам приготувати швидкий обід: обсмажити шматок м’яса, нарізати сир та покласти начинку між двома шматочками хліба. З того часу сандвіч полюбився багатьом. І до сьогодні вважається ідеально швидким і легким варіантом сніданку чи обіднього перекусу, який зручно взяти із собою на роботу чи покласти дитині до школи.  

Поживний сандвіч з яйцем, беконом і сиром

Апетитний підсмажений бекон, яйце і ніжний сир створюють чудовий тандем, який додасть зранку енергії та бадьорості.

Салати та закуски
Легко Сніданок

Інгредієнти

Білий хліб 2 шматки
Яйце 1 шт.
Сир твердий 30 г
Бекон 30 г
Майонез 1 ст. л.
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % 10 г
Помідор 1 шт.
Листя салату 2 шт.
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»

ПРИГОТУВАННЯ

Етап №1

Ріжемо бекон тонкими смужками, підсмажуємо до золотистої скоринки. Підігріваємо хліб на сковорідці чи в тостері. Один шматочок змащуємо майонезом, на інший викладаємо сир, нарізаний кружечками помідор, бекон та листя салату.

Етап №2

На вершковому маслі смажимо яйце. Бажано, щоб жовток був напівтвердим: така консистенція дозволить викласти яйце на сандвіч, але при цьому злегка рідкий жовток виступить у якості додаткового соусу.

Етап №3

Викладаємо яйце на салат, накриваємо другим шматочком хліба та подаємо до столу.

Ніжний сандвіч із сиром і тунцем

Для смачного та поживного обіду ідеально підійде ніжний сандвіч із сиром і тунцем. Він добре смакує не тільки теплим, а й холодним. Тому це чудовий варіант для перекусу в дорозі чи на роботі.

15 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Білий хліб 2 шматки
Тунець у власному соку 40 г
Сир едам 30 г
Майонез 1 ч. л.
Сметана ТМ «Рудь», 21 % 1 ч. л.
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 10 г
Помідор 1 шт.
Листя салату 2 шт.
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%

ПРИГОТУВАННЯ

Етап №1

Відкриваємо консервований тунець, зціджуємо зайвий сік. Необхідну кількість риби висипаємо у миску, гарно розминаємо виделкою, додаємо майонез та сметану, перемішуємо.

Етап №2

На розігрітій сковорідці підсмажуємо хліб. Змащуємо обидва шматочки вершковим маслом, викладаємо тунець, сир, помідор та салат. Повертаємо сандвіч на гарячу сковорідку та чекаємо, доки розтопиться сир.  

Класичний сандвіч з куркою та помідором

Поєднання смаженого курячого філе, помідорів та сиру є класичним, тому користується великою популярністю. Ніжний сир буко додає витонченого вершкового смаку, а помідор — соковитості. Рекомендуємо таким сандвічем перекусити на роботі чи поласувати на пікніку.

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Білий хліб 2 шматки
Куряче філе 100 г
Сир буко 30 г
Сир гауда 30 г
Масло вершкове «Вологодське» ТМ «Рудь», 82,5 % 10 г
Помідор 1 шт.
Листя салату 2 шт.
Продукти, потрібні для приготування
«Рудь» 82,5 %
Масло
«Рудь» 82,5 %

ПРИГОТУВАННЯ

Етап №1

Миємо та нарізаємо куряче філе. Розігріваємо сковорідку, розтоплюємо масло і обсмажуємо шматочки курки до золотистої скоринки по 5 хвилин з кожного боку. Важливо не перетримати філе, щоб воно зберегло ніжність та соковитість.

Етап №2

Намащуємо на хліб сир буко. На нижній шматочок хліба кладемо сир гауда та шматок курки, на верхній — лист салату і кружечок помідора. Збираємо сандвіч та розрізаємо навпіл.

Пікантний сандвіч з грибами та сиром

У цьому пікантному сандвічі запашні підсмажені грибочки чудово поєднуються з твердим сиром, а рукола додає смачної гостринки.

20 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Білий хліб 2 шматки
Шампіньйони 80 г
Сир твердий 30 г
Масло вершкове «Вологодське» ТМ «Рудь», 82,5 % 20 г
Рукола 20 г
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Рудь» 82,5 %
Масло
«Рудь» 82,5 %

ПРИГОТУВАННЯ

Етап №1

На розігрітій сковорідці розтоплюємо масло, додаємо нарізані тонкими пластинами шампіньйони, обсмажуємо на середньому вогні. Солимо та перчимо гриби за смаком.

Етап №2

Шматочки хліба підсушуємо в тостері. На один шматок викладаємо натертий сир, гриби та руколу, на інший — лише сир. Збираємо сандвіч, кладемо на суху сковорідку, накриваємо кришкою та підсмажуємо на слабкому вогні, доки не розтопиться сир.  

Апетитний сандвіч з лососем та авокадо

Апетитний та швидкий сандвіч з лососем та авокадо — це справжня вітамінна бомба для тих, хто хоче відновити сили та смачно перекусити. Ніжний сир, червона рибка, солодкувате авокадо та хрустка редиска створюють неперевершений квартет, відірватися від якого неможливо.

10 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Білий хліб 2 шматки
Лосось слабосолоний 50 г
Сир кисломолочний ТМ «Рудь», 9 % 50 г
Авокадо 50 г
Редиска 2 шт.
Кріп 10 г
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%

ПРИГОТУВАННЯ

Етап №1

Кисломолочний сир гарно розминаємо виделкою до стану однорідної густої маси, додаємо до нього подрібнений кріп, сіль та перець, все ретельно перемішуємо. Тим часом підсмажуємо в тостері хліб.

Етап №2

Миємо та чистимо редиску, з авокадо знімаємо шкірку та нарізаємо м’якоть тоненькими пластинами. Так само ріжемо редиску. На нижній шматочок хліба намазуємо сирну масу, викладаємо редиску, авокадо, лосось. Інший шматочок хліба також змащуємо сиром і кладемо його поверх червоної рибки.

Легкий сандвіч із сиром і яблуком

Швидкий перекус може бути легким, корисним і небанальним. Гарний тому приклад — сандвіч з яблуком і сиром чедер. Пікантний гоструватий смак сиру і кисло-солодка м’якоть яблука створюють дуже цікаве поєднання.

15 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Білий хліб 2 шматки
Сир чедер 50 г
Яблуко 1 шт.
Масло вершкове «Вологодське» ТМ «Рудь», 82,5 % 20 г
Продукти, потрібні для приготування
«Рудь» 82,5 %
Масло
«Рудь» 82,5 %

ПРИГОТУВАННЯ

Етап №1

Яблуко миємо, чистимо та нарізаємо тонкими слайсами 2–3 мм товщиною. Розігріваємо сковорідку, розтоплюємо масло та викладаємо шматочки яблука. Обсмажуємо їх протягом 3–4 хвилин, знімаємо та викладаємо на паперовий рушник.

Етап №2

На нижній шматочок хліба кладемо сир, яблучні слайси, знову сир, накриваємо другим шматком хліба. Підсмажуємо сандвіч на сковорідці для грилю. Знімаємо, коли чедер стане м’яким. Сандвіч з сиром та яблуком найкраще смакує теплим.


Королівський сандвіч із прошуто, брі та грушею

Справжня королівська насолода — це поєднання прошуто, сиру брі та соковитої груші. Сандвічі з такою начинкою можна не тільки готувати на сніданок, але й подавати до святкового столу. Ця закуска, без сумніву, викличе фурор і сподобається усім гостям.

20 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Круасан без начинки 1 шт.
Прошуто 30 г
Сир брі 30 г
Груша 1 шт.
Масло вершкове «Вологодське» ТМ «Рудь», 82,5 % 20 г
Базилік 1 пучок
Продукти, потрібні для приготування
«Рудь» 82,5 %
Масло
«Рудь» 82,5 %

ПРИГОТУВАННЯ

Етап №1

Грушу миємо, чистимо від шкірки та нарізаємо тонкими пластинами. Бажано обирати твердий соковитий фрукт, який збереже форму після карамелізації. Розігріваємо сковорідку, кладемо масло та шматочки груші. Карамелізуємо протягом 5 хвилин.

Етап №2

Круасан розрізаємо навпіл. Беремо частинку й викладаємо на неї сир, прошуто, базилік. Зверху на зелень кладемо карамелізовану грушу, потім знову шинку та брі. Накриваємо сандвіч другою половинкою круасана.

Смачного!  

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.