Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Минулого року компанія «Рудь» випустила нову лінійку морозива — «Ескімос», яке швидко здобуло визнання та любов споживачів. Тепер вже улюблений смак «Ескімоса» ще й в ягідній оправі журавлини.

Вітаміни

П'ять секретних компонентів найвітаміннішого морозива «Ескімос» з журавлиною

Вітамін С — універсальний солдат у боротьбі з застудою і грипом. Підвищує імунітет, зміцнює м'язи, захищає від бактерій.

Вітамін К — захисник судин і кровоносної системи. Забезпечує енергією і уважно слідкує за засвоюванням кальцію і міцністю кісток.

Вітамін РР — почесний учасник обміну речовин. Необхідний для утворення нових клітин у печінці, кишечнику, нервовій та імунній системах. Стоїть на сторожі здорової шкіри.

Вітамін В2 — як і його побратим В1, захисник нервових клітин. Охороняє кольоровий зір і зменшує втому очей. Увага, необхідний дітям та підліткам, незамінний учасник процесів росту.

Вітамін В1 — охоронець бадьорого настрою. Захищає нервову систему і відповідає за передачу нервових сигналів. Заслужив медаль у боротьбі із втомою та депресією.

Довідка

В Україні журавлина (рос. — клюква) росте на мохових болотах, у мокрих соснових та сосново-березових лісах, здебільшого в західному правобережному Поліссі, північно-східній частині лісостепу, зрідка в Карпатах і Прикарпатті.

До речі, сама назва ягоди «журавлина» походить від зовнішнього вигляду квітучої рослини, що нагадує схилену шию журавля.

Зазначимо, що журавлина — єдина ягода, що може зберігатися свіжою до наступного врожаю; а відтак, клюква не втрачає своїх корисних властивостей упродовж всього року.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.