Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

«Рудь» дарує щастя споживачам. А споживачі віддячують ще більшою радістю. Адже якщо зібрати усі приємні коментарі, які лишили ви на сторінках компанії у соціальних мережах, вистачить на товстелезний роман — це буде історія про те, як дорослі та діти полюбили морозиво.

Цими вихідними користувачі лишили схвальних відгуків особливо багато. Чому? Тому що Свято Морозива пройшло ще у 4 містах України — Луцьку, Рівному, Миколаєві, Херсоні. І всюди ми намагались виявити якомога більше піклування про любителів морозива. Тому і отримали так багато схвальних відгуків.

Ось лише декілька з них. Анна Варшамова написала: «В Миколаєві було дійсно круте свято. Будемо чекати на Вас в новому 2015 році.»

Оля Салюк: «Дуже дякую, в Луцьку сьогодні було дуже круте і класне свято, чекаємо вас наступного року. Любимо вас. :)»

Варюська Пустинська: «День у Рівному просто клас! Все було чудово. Дуже вам дякую та чекаю вас у Рівному наступного року. :)))»

Ми теж із нетерпінням чекатимемо наступного літа, коли зможемо знову приїхати у ці міста, з головою поринути у спілкування та нові знайомства, веселощі та розваги. Проте і зараз ми можемо продовжити солодкі миті, розглядаючи фотографії зі Свята Морозива у розділі «Як це було».

Ті, хто потрапив у об'єктив нашого фотографа, або зробив власні вдалі фото, можуть ними поділитись і взяти участь у конкурсі «Найсолодша мить». Поборотись за чудовий приз — цифровий фотоапарат. Або отримати заохочувальний приз — магнітну фоторамку.

Літо у своєму розпалі, а команда «Рудь» продовжує подорожувати містами України. Попереду — Чернівці, Шепетівка і Старокостянтинів. Серед мешканців цих міст вже зараз йде голосування за звання «Почесного гостя». Цікаво, хто ним стане? Слідкуйте за сторінками компанії «Рудь» у соціальних мережах та пам'ятайте: «Рудь» дарує щастя!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.