Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Перші Свята Морозива вже відбулися. Пустунчик та його весела команда побувала у Мукачевому, Ужгороді та Чернівцях. 5-6 травня ці міста заполонили радість, позитив, щастя, усмішки та улюблене морозиво «Рудь».

Одні випробовували себе на влучність, намагаючись впіймати морозиво, грали у баскетбол, зводили дивовижні споруди, інші малювали, робили зачіски, тату, аквагрим. Усі учасники за свої старання отримали оригінальні сувенірні набори від компанії «Рудь».

Напередодні Свят Морозива у соціальних мережах (ВК, FB, Одн.) тривало голосування за найкращу фотографію з підписом: «Я йду на Свято Морозива». Переможцеві присвоювалося звання Почесний Гість, іменні відзнаки та ящик морозива «Рудь». Отож, Почесними  Гістьми стали:Андрій Русанов, Лідія Аксьонова, Богдан Болдижар, Марина Джигадло, Влад Прозоров, Світлана Столяр. В розпал Свята представники компанії «Рудь» вручили щасливчикам їх призи.

Не обошла удача и тех участников, которые предварительно зарегистрировались на сайте svyato.rud.ua. Каждый из них имел возможность получить сертификат на посещение любого аттракциона Праздника Мороженого.

Праздники в Мукачево, Ужгороде и Черновцах уже прошли, но есть множество теплых сладких моментов, которые хотелось бы вспомнить. Вы можете сделать это, >посмотрев фото с Праздников Мороженого в Вашем городе. Если вы побывали на Празднике, найдите там свое фото и отметьтесь на нем — участвуйте в конкурсе «Найсолодша мить». Главный подарок — цифровойфотоаппарат.

Будьте с нами! Следите за новостями на сайте и в официальных группах компании «Рудь» в социальных сетях. Впереди много приятных сюрпризов, подарков, праздников и настоящей радости!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.