Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

От і закінчився сезон Свят Морозива. Команда «Рудь» завітала до трьох останніх міст: Шепетівки, Старокостянтинова та Чернівців. Ми намагались подарувати якомога більше радості прихильникам морозива «Рудь», щоби це літо запам'яталось до наступного року. А гарні фотографії нагадували дітлахам та дорослим про літні розваги і веселощі цілу зиму.

Ми отримали від Вас безліч приємних коментарів і пишаємось тим, що змогли подарувати стільки радості.

Наташа Лісніковська написала нам у мережі «Вконтакті»: «Дякую за чудове свято і морозиво в Шепетівці)»

А Даринка Галай залишила відгук про Свято Морозива у Старокостянтинові: «Дуже дякую! Свято у Старокостянтинові дуже сподобалося... Дітки задоволені, і це головне..)», до неї приєдналась Вікторія Канарейкіна: «Так, подарували свято усім. Діти і батьки дуже задоволенні. Чекаємо на вас у наступному році.»

І хоча святкування вже закінчились, проте конкурси продовжуються: до 14 липня встигніть взяти участь у конкурсі «Найсолодша мить». Якщо ви потрапили у об'єктив до нашого фотографа, знайдіть себе серед світлин «Як це було». А якщо ні, то завантажте самостійно своє фото зі Свята Морозива у вашому місті.

Шляхом онлайн-голосування буде обрано переможця для кожного міста, які отримають оригінальні магнітні фото-рамки.

Після цього суворе і компетентне журі серед переможців вибере одну найбільш влучну та найбільш талановиту фотографію, автор якої і стане власником цифрового фотоапарата Nikon D3200.

Поспішайте: голосування триватиме лише до 21 липня.

Команда «Рудь» неймовірно вдячна усім, хто завітав на Свято Морозива цього року. Обіцяємо: наступного року влаштуємо ще більше конкурсів, атракціонів, підготуємо більше подарунків та морозива. До зустрічі у новому сезоні та не забувайте, «Рудь» дарує щастя!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.