Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

31-го серпня 2019 року о 23:59:59 ми з хвилюванням зареєстрували останні промокоди і зупинили грандіозну національну  акцію «Мільйон на мрію»!

Хто ж став суперпереможцем і власником сертифіката на 1 000 000 гривень для втілення заповітної мрії?!

Обрання мільйонера відбулося 2-го вересня о 15:00 у конференц-залі компанії «Рудь», де були присутні: президент компанії Петро Володимирович Рудь, комерційний директор Володимир Миколайович Трокоз,  начальник юридичного відділу Ольга Михайлівна Блажкевич, начальник відділу маркетингу Людмила Йосипівна Юрківська, провідний інспектор служби безпеки Олег Миколайович Гановський та нотаріус Житомирського районного нотаріального округу Світлана Леонідівна Демецька.

Для учасників розіграшу й усіх охочих українців прозорий вибір головного переможця акції транслювався наживо на сторінках компанії «Рудь» у YouTube, Facebook та Instagram.

У прямому ефірі урочисте право здійснити вирішальне натискання кнопки для вибору найщасливішого виграшного коду було надане Петру Рудь.

Зустрічайте: палкий шанувальник морозива «Рудь» Володимир — головний переможець акції «Мільйон на мрію»!

Ми щиро вітаємо його, розділяючи радісні емоції! Та, звичайно ж, дякуємо всім учасникам акції за їхню любов і прихильність: вона надихає нас здійснювати ваші солодкі мрії!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.