Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
1920x512-news-rud_5f7b01c9c3c81.jpg

Нарада з питань експорту на АТ «Житомирський маслозавод»

06.10.2020
Назад

30 вересня на території АТ «Житомирський маслозавод» заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Олександр Романішин провів виїзну нараду з питань програми Уряду про стимулювання експорту.

У нараді взяли участь перший заступник голови Житомирської ОДА Володимир Федоренко, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук, голови райдержадміністрацій та ОТГ і представники найбільших підприємств-експортерів Житомирської області.

Учасники наради обговорили ряд важливих питань, зокрема стан зовнішньоекономічної діяльності Житомирської області та підтримку українських експортерів за допомогою інструментів Експортно-кредитного агентства. Також учасники форуму ознайомилися з виробничим процесом компанії «Рудь».

Щоб мати успіх за кордоном, українським підприємствам необхідно бути конкурентоспроможними. Багаторічні напрацювання компанії «Рудь», дотримання стандартів якості, сучасне обладнання та підходи до розробки продукції дозволяють мати високі результати на закордонних ринках.

Протягом останніх років АТ «Житомирський маслозавод» успішно збільшує експорт своєї продукції до країн Європи, Азії, Північної Америки (разом це понад 30 країн світу).

Підприємство активно працює над розширенням експортної географії. Минулого року завод відвідала група дипломатів та співробітників посольств Хорватії, Індії, Малайзії, Італії, Іраку, Фінляндії, Литви, Австрії та Німеччини.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.