Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Зустрічайте новинки морозива «Рудь»

30.04.2014
Назад

Сезон дивовижних новинок від компанії «Рудь» продовжується! Ласуни «солодкого холоду» отримують ще більше позитивних емоцій від смакування нового морозива від ТМ» Рудь». Відбувається не тільки постійне оновлення асортименту морозива, а й випуск принципово нових видів, які не мають аналогів в Україні. Зустрічайте новинки:

Ескімо «Лапландія»

Вишукане ванільне морозиво в шоколаді з карамелізованим мигдалем! Це унікальний десерт, вартий особливої уваги. Адже за смаковими якостями це морозиво не поступається кращим світовим аналогам! Куштуйте та отримуйте насолоду!

Ескімо «Персик-манго»

Кремове морозиво зі шматочками запашного персику в глазурі з соку манго — вишуканий тропічний десерт, який смакуватиме шанувальникам «солодкого холоду».

Ескімо «Заморожений йогурт-манго»

Скуштуйте унікальну комбінацію замороженого йогурту та соку манго. Незвичайний смак замороженого йогурту доповнений смаком тропічного фрукту представлений у вигляді ескімо. Прекрасний десерт для літнього дня!

Морозиво «Тортуфо»

Морозиво отримало не тільки нову упаковку, але й поліпшений смак. Справжній італійський десерт у формі сендвіча, представлений смаком «Забайоне» та горіха фундуку.

Морозиво «Смайлик»

Брикет «Смайлик». Морозиво на печиві! Смак італійського десерту «Забайоне» з додаванням ароматних родзинок, витриманих у справжньому ромі.

Ріжок «Заморожений йогурт» з малиною

Заморожений йогурт з запашним малиновим джемом у хрусткому вафельному ріжку. Смачне і корисне! Тільки уявіть — заморожені живі йогуртові культури, потрапляючи в організм, здійснюють оздоровчий вплив і це в поєднанні з насолодою, яку ви відчуваєте, споживаючи продукт!

Ріжок «ЛЕОпард»

Вишукана комбінація кремового морозива та хрумких шматочків шоколаду! Шоколадна шапочка з додаванням шматочків шоколаду довершує композицію. Це справжня інтрига для любителів морозива у солодких вафельних ріжках.

Тож куштуйте та насолоджуйтесь!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.