Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Кожного нового сезону наші споживачі очікують на новинки морозива, які поряд із вже улюбленими видами продукції ТМ «Рудь» ввійдуть до переліку популярних видів «солодкого холоду». Ось і цього року спеціалісти компанії пропонують споживачам широкий асортимент новинок морозива. Зупинимось на них детальніше.


Ягідний мікс

Згадайте дитинство, коли Ви, будучи маленьким кулінаром, створювали свій перший десерт — поєднували ніжне морозиво з великою кількістю домашнього джему! Ми втілили ваш задум у реальність — спробуйте новинку, в якій поєднано ніжне кремове морозиво та смачний джем з полуниці, ожини, чорної смородини, чорниці та малини.



Шоколадний грильяж

Ви любите шоколадний грильяж? Якщо Ви його ще не куштували, то у Вас є змога знайти нове улюблене морозиво. Це поєднання двох смаків — морозива зі смаком десерту «Наполеон» та шоколадного морозива зі шматочками смаженого карамелізованого мигдалю. Молочний шоколад робить цю десертну композицією довершеною.


Тоффі

Пропонуємо Вам скуштувати ніжну композицію з ванільного та карамельного морозива. Це морозиво нагадує нам смак улюблених карамельних десертів. Його вишуканий смак сподобається справжнім ласунам!




Морозиво з шоколадно-ванільним смаком

Спробуйте нову класичну десертну комбінацію — шоколадне та ванільне морозиво. Насичений смак шоколаду та ніжний аромат ванілі створюють класичний кондитерський дует, який втілено в морозиві. Це класика, яку люблять усі.


Морозиво з ванільно-полуничним смаком

Пропонуємо Вам спробувати нове смачне морозиво! Запропонована новинка — це мікс смаку стиглої полуниці та вишуканого ванільного крему, який втілено в поєднанні ніжного ванільного та насиченого полуничного морозива.


Тож куштуйте та насолоджуйтесь!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.