Укр
Телефон гарячої лінії

Перш за все, наголошуємо на тому, що Крим є частиною України. Незаконна анексія Криму ніколи не буде нами визнана.

Протягом багатьох років морозиво під ТМ «Рудь» реалізовувалося на півострові. Ще далеко до моменту анексії Криму право на використання торгового знаку «Рудь» було надано ТОВ «Еліт Крим», виробництво якого знаходиться в Сімферопольському районі Криму.

Зі свого боку, заявляємо, що компанія «Рудь» не має відношення до виробництва морозива в Криму.

Окремо повідомляємо, що ПАТ «Житомирський маслозавод» 15.05.2015 року звернулося до керівництва ТОВ «Еліт Крим» з вимогою припинення використання торгового знаку «Рудь».

З повагою, керівництво компанії «Рудь»

Довідкова інформація:

ПАТ «Житомирський маслозавод», засноване у 1981 році — лідер серед виробників морозива в Україні. З 1998 року випускає продукцію під торговою маркою «Рудь». Відповідальність перед суспільством за якість і безпечність своєї продукції та покращення загальної культури бізнесу в Україні – одні з найважливіших цінностей компанії «Рудь». Враховуючи обсяги виробництва та продажів продукції, Житомирський маслозавод є одним із провідних платників податків у регіоні.

Компанія «Рудь» здійснює активну благодійну діяльність, спрямовану на вирішення актуальних суспільних проблем в Україні, пов'язаних з поточною політичною та економічною ситуацією в державі.

Так, багато років поспіль на всій території України нами проводяться соціальні заходи «Свято морозива від ТМ «Рудь», здійснюється підтримка дитячих спортивних проектів, талант-шоу. Особлива увага приділяється запитам окремих громадян та різним організаціям. Компанія «Рудь» здійснює постійну підтримку 95 житомирської окремої аеромобільної бригади та переселенців зі сходу України.

Така активна соціальна позиція компанії кожного року відзначається нагородами різних рівнів за благодійну діяльність. Так, нещодавно, Житомирський маслозавод отримав відзнаку — друге місце у національному конкурсі «Благодійна Україна-2014». Цьому передував регіональний етап конкурсу, де компанія посіла перше місце у номінації «Великий бізнес».