Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Сьогодні, коли в країні відбуваються сумні події, ні в якому разі не можна забувати про маленьких безпорадних дітей. Необхідно приділяти їм ще більше уваги, ще більше любові.

Житомирська громадська організація «Спілка небайдужих жінок» разом з Благодійним фондом «Місія в Україну» організували спортивний захід у смт. Зарічани для дітей з обмеженими можливостями «Олімпійські ігри 2014». У святі взяли участь 65 дітей з усієї області та їх батьки. Спартакіада відбувалася вже не вперше і стала доброю традицією.

Компанія «Рудь» активно долучилася до проведення заходу. Дітлахи та дорослі мали чудову нагоду розважатися, отримувати подарунки й куштувати смачне морозиво «Рудь».

«Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні дітей не можна позбавляти дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг», — наголосив Президент компанії «Рудь» ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь.

Маленькі мешканці смт. Зарічани від душі веселилися та отримували безліч повітряних кульок. А слоник Пустунчик та корівка Маняша зробили свято незабутнім та веселим.

Без сумнівів, кожен знайшов собі розвагу до душі. Яскраві посмішки на обличчях дітей та дорослих — свідчення того, що «Рудь» справді дарує щастя!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.