Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Rud_no_58e20d37cbac2_5abe06f5cf132.jpg

Переможець конкурсу «Благодійна Україна»

30.03.2018
Назад

Компанія «Рудь» здобула перше місце в номінації «Благодійність бізнесу» і стала лауреатом регіонального конкурсу «Благодійна Житомирщина — 2017».

ПАТ «Житомирський маслозавод» був відзначений з іншими благодійниками Житомирської області в Домі української культури 23 березня 2018 року в рамках проведення регіонального конкурсу «Благодійна Житомирщина — 2017», який багато років поспіль проводить Асоціація Благодійників України. Залежно від напрямків діяльності благодійників та меценатів відзначали у різних номінаціях. Переможці були нагороджені спеціальними відзнаками — «Ангелами добра», дипломами та призами, встановленими оргкомітетом і партнерами конкурсу.

Конкурс «Благодійна Житомирщина» є регіональним етапом Національного конкурсу «Благодійна Україна» — єдиного загальнонаціонального проекту з пошуку та відзначення найкращих благодійників та найбільш ефективних доброчинних ініціатив. Втім більшість з тих, хто зробив своїм покликанням нести людям добро, не шукають титулів та регалій, адже головним є те, що завдяки їхнім зусиллям світ навколо нас стає трішки кращим, а ті, хто потребує допомоги та підтримки, її отримують.

Варто зазначити, що ПАТ «Житомирський маслозавод» та Рудь Петро Володимирович особисто багато років поспіль є учасниками подолання соціальних проблем (підтримка соціально незахищених верств населення: дітей-сиріт, людей похилого віку), покращення матеріального стану закладів охорони здоров’я (придбання медичного обладнання), проектів в спортивній, культурній, освітній, духовній сферах.

Більша частина цільової допомоги компанії «Рудь» надається у вигляді фінансових відрахувань, але вагому частку благодійної допомоги також складають внески продукцією та послугами. Особлива увага приділяється допомозі нашим воїнам в АТО, а також виділяються кошти для їхньої подальшої реабілітації. В Краматорську і Сєверодонецьку наші фахівці провели Свята Морозива. Навіть важко описати радість в очах дітей, які вперше від початку АТО потрапили на справжній дитячий фестиваль. Також допомогли Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, який знаходиться у Слов’янську.

ПАТ «Житомирський маслозавод» та Рудь Петро Володимирович особисто дякують всім за визнання внеску в благодійний рух.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.