Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Радісне дійство від компанії «Рудь» розпочало свою щорічну мандрівку містами України. Мешканці Чернівців, Кам’янця-Подільського, Чернігова та Кропивницького вже отримали круті емоції : до схочу наїлися найсмачнішого морозива й весело розважилися.

Попереду ще 10 міст, у які невдовзі завітає Свято Морозива. Стежте за афішею і не пропустіть шанс провести повен вражень день у своєму місті.

Цьогоріч на Святі Морозива ще комфортніше відпочивати усією родиною ! Аби потрапити на атракціон або майстер-клас, достатньо просто купити морозиво на заході: 1 морозиво = 1 квиток. Або ж гайда на локацію із розвагами, куди квиточки не потрібні: вхід вільний.

У пориві нестримних веселощів не забудьте зафіксувати яскраві моменти. За найкраще фото зі Свята Морозива можна виграти VR-окуляри або колонку !

Хочете отримати більше призів? Реєструйтеся на сайті Свята Морозива  й беріть участь у цікавих конкурсах!

Яскравих розваг!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Вихід
Лилия Подтереба
Добридень. Підкажіть будь- ласка,чому немає свята морозива рудь у кривому розі?? Дітки вже 2й рік поспіль чекають з нетерпінням цього всята?
01 червня, 2018
logo-rud
Вихід
Компанія «Рудь»
Ліліє, дякуємо вам за звернення! Графік проведення Свята Морозива щороку змінюється. Компанія намагаєтсья проводити заходи в різних містах України. Ми також були б раді зустрітися із жителями вашого міста і сподіваємося на зустріч наступного року :)
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.