Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
1920x512-nagoroda-yspihy-05_5ae187a5eef5b.jpg

Результати конкурсу «Фаворити Успіху»

26.04.2018
Назад

ТМ «Рудь» посіла перше місце в категорії «Морозиво» на конкурсі «Фаворити Успіху»-2017. Окрім цього, торгова марка стала Фаворитом Споживачів та Фаворитом Знаменитостей у категорії «Сімейне морозиво».

Відзнаки отримали й інші бренди компанії. Так, ТМ «Шеф-Кухар» стала №1 у комплексному рейтингу в категорії «Заморожене тісто», а ТМ «Хуторок» визнано Фаворитом Експертів у категорії «Заморожені овочі та фрукти».

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» визначає найкращі та найрекомендованіші товари й послуги українського ринку на основі народного рейтингу споживчих уподобань. При визначенні Фаворитів Успіху враховується думка пересічних споживачів, експертів та українських знаменитостей (публічних людей, творчої та ділової еліти). Результати завіряються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять ретельний аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Організатори конкурсу зазначають: «Переможцями рейтингу щорічно стають номінанти, які отримали найбільшу довіру та підтримку українців протягом усього року. Фаворити Успіху — це завжди безперечно найкращі та найбільш якісні торгові марки в своєму ринковому сегменті, що підтверджується масштабною підтримкою з боку громадськості, яка є найбільш важливою рекомендацією для тих, хто завжди прагне брати від життя тільки найкраще!».

Компанія «Рудь» щиро вдячна своїм споживачам за їхній вибір. Обіцяємо й надалі підтверджувати, що заслуговуємо на вашу довіру!



Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.