Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Морозиво, веселощі, подарунки! Їх не буває багато. Компанії «Рудь» про це відомо. Саме тому, вже сьомий рік поспіль дорослі та малята всієї України з нетерпінням чекають зустрічі зі святковим караваном морозива, атракціонів та конкурсів.

Свято Морозива — це можливість чудово провести час у компанії друзів або колі сім'ї. Понад шістдесят міст України в цьому сезоні чекають найсолодшого свята року. З нами весело, з нами захоплююче, з нами смачно!

Офіційний сайт svyato.rud.ua розповість про історію головної солодкої події року, анонс найближчих Свят Морозива, атракціони, курс рудиків — внутрішньої валюти заходу, конкурси, а також про те, як нас зустрічали в попередніх сезонах.

Свято Морозива — подія для енергійних, творчих і веселих людей! Компанія «Рудь» надає ще більше можливостей проявити себе і виграти корисні призи. 






Активних користувачів ВКонтактеОдноклассникиFacebook ми запрошуємо до участі в акції «Почесний Гість». Троє переможців з трьох соціальних мереж у кожному місті отримають солодкий приз — ящик морозива та ексклюзивну пам'ятну нагороду.

Конкурс на кращий Гімн Свята Морозива визначить учасника головної пісні найсмачнішої події року. Поспішайте проявити свою оригінальність і талант.

Конкурс «Найсолодша мить» подарує море позитивних емоцій, яскравих, а головне — солодких фотомиттєвостей. Головний приз традиційно — цифрова фотокамера; понад шістдесят фіналістів отримають оригінальні фоторамки. Відвідайте Свято Морозива у Вашому місті, беріть участь в атракціоні «Миттєве фото», знайдіть свою фотографію в галереї міст «Як це було»,  позначте себе на фото або ж додайте власне. Для кожного міста за допомогою голосування користувачів буде визначена краща робота. У фіналі компетентне журі визначить головного переможця.

Свято Морозива 2013 — веселіше, яскравіше, смачніше!

До зустрічі в Вашому місті! Ми уже в дорозі ;-) 

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.