Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Яким може бути морозиво? Вершковим, шоколадним, ванільним, зі згущеним молоком, горішками, ягідками, карамеллю... А чи може морозиво бути смаженим, як гадаєте?.. От береш цю смакоту, обережно викладаєш на сковорідку, в якій вже тихенько потріскує олія, і смажиш на маленькому вогні... І це не вигадка!

Чи то китайська, чи то японська кухня подарувала нам незвичний рецепт такого ж незвичного десерту. Виявляється, смажене морозиво нічим не гірше традиційного. Воно має свій особливий смак, ніжний і такий неочікуваний... То як? Готуємо смажене морозиво?

Смажене морозиво з кокосовою стружкою

Легко Обід

Інгредієнти

Морозиво за смаком
Кокосова стружка за смаком
Крохмаль за смаком
Яєчний білок за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Ескімос
Морозиво ріжок
«Ескімос»
«Дитяче бажання»
Морозиво у вафельному стаканчику
«Дитяче бажання»
«Супершоколад»
Морозиво у вафельному стаканчику
«Супершоколад»
Смажене морозиво з кокосовою стружкою

Приготування

Готуючи смажене морозиво, подбайте, аби всі необхідні продукти були під рукою. Тому для початку збийте яєчний білок.

1. За допомогою спеціальної ложки або ж звичайної зробіть з морозива кілька кульок.
2. Заморожені кульки морозива вмочіть в крохмаль, потім в білок, після цього в кокосову стружку.
3. Покладіть заморожені кульки в морозилку на 15-20 хвилин.
4. Розігрійте в сковорідці олію (олії має бути досить багато).
5. Смажте кульки морозива в олії протягом 30 секунд.

Куштувати таке смажене морозиво можна як в гарячому, так і в холодному вигляді, попередньо відправивши в холодильник на 10-15 хвилин.

Смажене морозиво з родзинками та пластівцями

40 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Морозиво ТМ «Рудь» 0,5 кг
Родзинки за смаком
Пластівці за смаком
Олія 300 г
Продукти, потрібні для приготування
Морозиво ріжок
«Ескімос» шоколадний
«Три молока»
Морозиво у вафельному стаканчику
«Три молока»
«Пломбір №1»
Морозиво у відрі
«Пломбір №1»
Смажене морозиво з родзинками та пластівцями

Приготування

1. Розділіть все морозиво на 9 частин.
2. Замочіть родзинки. Пластівці подрібніть.
3. Зі шматочків морозива сформуйте кульки. Всередину помістіть кілька родзинок.
4. Запаніруйте кульки в пластівцях.
5. Морозиво помістіть в морозилку. Розігрійте олію у сковорідці або фритюрі (олії має бути досить багато).
6. Коли олія достатньо нагріється, обсмажте морозиво протягом 20-30 секунд.
7. Смажене морозиво можна полити сиропом та посипати горіхами.

«Палаюче» смажене морозиво

40 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Морозиво 200 г
Кукурудзяні пластівці за смаком
Яйце куряче 1 шт.
Олія 200 мл
Насіння соняшника, шоколад, мандарин, інші добавки за смаком
Спирт 1 чайна ложка
Продукти, потрібні для приготування
100% морозиво
Морозиво ескімо
«100% морозиво»
«Золотий ключик»
Морозиво у вафельному стаканчику
«Золотий ключик»
«Пломбір №1»
Морозиво у відрі
«Пломбір №1»
«Палаюче» смажене морозиво

Приготування

1. Виготовити із замерзлого морозива кульки, всередину помістивши

чайну ложку насіння соняшника. Помістити в морозилку на 20-30 хвилин.

2. Подрібнити кукурудзяні пластівці і змішати їх з насінням соняшника.

  • Кульки морозива вмочити в суміш пластівців та насіння. Суміш має якомога краще закріпитися на замороженій кульці. Тому руками сформуйте щільний шар.
  • Помістіть кульки в морозилку на 20-30 хвилин.
  • Розігрійте олію. Збийте яйце.
  • Заморожені кульки вмочіть у збите яйце і смажте в киплячій олії протягом 10-15 секунд. За необхідності кульки переверніть.
  • Смажене морозиво викладіть на тарілочки і прикрасьте шматочками шоколаду, мандарину, іншими дабавками.
  • Полийте спиртом, підпаліть і негайно подавайте на стіл!

Смажене морозиво з печивом, горіхами та варенням

40 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Морозиво за смаком
Печиво за смаком
Горіхи, олія, борошно, малинове варення, за смаком
Цукор, сіль, вода за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Ескімос з курагою, чорносливом, родзинками та арахісом
Морозиво ріжок
«Ескімос» з курагою, чорносливом, родзинками та арахісом
«Суничне»
Морозиво у вафельному стаканчику
«Зі смаком суниці»
«Пустунчик» з вишневим джемом
Морозиво у відрі
«Пустунчик» з вишневим джемом
Смажене морозиво з печивом, горіхами та варенням

Приготування

1. Подрібніть печиво і горіхи.

  • Зробіть кляр (рідке тісто) з борошна та води. Додайте сіль та цукор. Кляр не повинен бути надто густим.
  • Морозиво (сильно заморожене) наріжте брусками (4 шматочки з брикету).
  • Розігрійте сковорідку з олією.
  • Брусок морозива вмочіть в кляр, потім в подрібненому печиві, знову в кляр, тепер в подрібнених горіхах і швиденько в киплячу олію (олії має бути стільки, щоб морозиво потонуло в ньому більше, ніж на половину, або повністю).
  • Смажте з обох боків протягом 30-40 секунд.
  • Викладіть на тарілку, попередньо змащену малиновим варенням.

Смачного!