Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Курка фарширована рисом і грибами

Рецепт смачної фаршированої курки запеченої в духовці

Назад

Опис страви

Фарширована курка до Вашого святкового столу. Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо! Рецепт смачної фаршированої курки грибами і рисом для наших улюблених господарочок.

Фарширована курка

Легко Вечеря

Інгредієнти

Курка (середня) 1 шт.
«Овочі з рисом та шампіньйонами» ТМ «Рудь» 400 г
Масло ТМ «Рудь» 50 г
Майонез 2 ст. ложки
Сіль, часник та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
 Масло солодковершкове селянське
Масло
Cолодковершкове селянське
 «Gold» 73,0%
Масло
«Gold» 73,0%
«Овочі з рисом та шампіньйонами»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Овочі з рисом та шампіньйонами»
Фарширована курка

Курку натерти сумішшю, приготовленою із подрібненого часнику, майонезу, солі, та спецій, і залишити на 30 хв (можна й довше, але не менше) для маринування. А тим часом суміш пакету варити 5—7 хв. (після закипання), додати вершкове масло, охолодити і приправити за смаком. Замариновану курку фарширувати сумішшю, зашити отвір і запікаємо 60—80 хв. в духовій шафі при температурі 160—180 °С. До столу подавати гарячою, з різноманітними соусами.

Інші рецепти