Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Фарширований перець вміє готувати не кожна господиня. Ми навчимо, як готувати перець фарширований овочами смачно і без складнощів! Дізнайся рецепт смачного фаршированого перцю від ТМ Рудь.

Фарширований перець

Легко Обід

Інгредієнти

Овочі з рисом та шампіньйонами ТМ «Рудь» 400 г
Фарш 200 г
Масло ТМ «Рудь» 1 ст. ложка
Перець (великий) 4 шт.
Морквина (невелика) 1 шт.
Цибулина (невелика) 1 шт.
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
 Масло солодковершкове селянське
Масло
Cолодковершкове селянське
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
«Овочі з рисом та шампіньйонами»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Овочі з рисом та шампіньйонами»
перець фарширований овочами та рисом

Суміш висипати на розігріту пательню, накрити кришкою і смажити без жиру 5 хв., після чого додати вершкове масло, фарш та приправи за смаком, все ретельно перемішати і зняти з вогню. Перець почистити від плодоніжок та насіння, начинити приготовленою начинкою, скласти в сотейник, посипати подрібненою морквою та цибулею, посолити, залити теплою водою, за бажанням можна додати сметану і тушкувати 30—40 хв. після закипання на помірному вогні.

Інші рецепти