Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Картопля в горщиках в духовці

Картопля в горщиках в духовці. Рецепт картоплі в горщиках з овочами і грибами

Назад

Опис страви

Молода картопля у горнятках

Молода картопля в горщиках

Легко Вечеря

Інгредієнти

Картопля 1 кг
Вода 0,5 склянки
Подрібнена зелень окропу 1–2 ст. л.
Масло «Хуторок Селянський» ТМ «Рудь» 1 ст. л.
Сіль за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
картопля в горщиках

Приготування

Очищену картоплю варити 5 хвилин в киплячій воді. Потім викласти у друшляк і обсушити. Горщики змастити маслом і викласти нарізану скибочками картоплю. Коли вона підрум'яниться в сильно розігрітій духовці, горщики потрібно вийняти і влити в кожен трохи гарячої води. Залишити в духовці до випаровування рідини. Перед подачею посипати кропом.

Інші рецепти