Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Як цікаво приготувати квасолю? Приготуйте квасолю по-бразильськи. Квасоля вийде дуже ароматною, насиченою смаком і кольором. А як же ще, адже готуємо по-бразильськи! Смачно, яскраво і корисно!

Квасоля по-бразильськи

Легко Обід

Інгредієнти

Стручкова квасоля порізана ТМ «Рудь» 400 г
Гострий кетчуп 1 ст. л.
М'ясо 200-250 г
Цибулина 1 шт.
Часник 2-3 зубки
Червоне вино 0,5 склянки
Сіль та перець за смаком
Олія рослинна (для смаження)
Продукти, потрібні для приготування
Стручкова квасоля порізана
Заморожені продукти: овочі
Стручкова квасоля порізана
«Стручкова квасоля порізана»
Заморожені продукти: овочі
Стручкова квасоля порізана
Квасоля по-бразильськи

Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на олії. Через 5—7 хв. додати м’ясо, нарізане соломкою, і смажити ще 7—10 хв. Потім додати кетчуп, вино, часник, квасолю (не розморожену) та приправити за смаком, тушкувати 10—15 хв. на помірному вогні під закритою кришкою.

Інші рецепти