Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Салат з риби "Роксолана" відмінно підходить в якості закуски на будь-який випадок! Цей ніжний рибний салат підкорив вже чимало господарочок. Ще б пак! Адже рецепт цього смачного салату з рибою дуже простий на ділі, а смак його дуже багатогранний! Ой, аж у самого слинки потекли ...

Салат «Роксолана»

Легко Обід

Інгредієнти

Суміш «Весняна» семикомпонентна ТМ «Рудь» 400 г
Будь-яка жирна риба (морський язик, лосось і т. п.) 300 г
Майонез 3—4 ст. л.
Олія для смаження
Сіль, перець та прянощі за смаком
Помідори та зелень петрушки (для прикрашання страви) за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Овочева суміш «Весняна» семикомпонентна
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочева суміш «Весняна» семикомпонентна
салат з рибою

Суміш, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії 8—10 хв, посолити і приправити за смаком. Рибу відварити у підсоленій воді, прохолодити, порізати шматочками, викласти на тарілку або в салатник, змастити майонезом а зверху викласти смажені овочі. Салат прикрасити помідорами та зеленню і подавати охолодженим.

Інші рецепти