Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Найдорожче морозиво світу

У Нью­Йоркському ресторані Serendipity можна скуштувати морозиво вартістю 1000$. Десерт під назвою Grand Opulence Sundae має унікальний смак і користується популярністю у відомих людей. Для його приготування беруть п’ять кульок морозива найвищої якості, яке зроблене з ванільних бобів Таїті і Мадагаскару, кладуть в кришталевий бокал, покривають їстівним золотим листком і посипають крихтами найдорожчого у світі шоколаду Amedei Porcele та шматочками рідкісного шоколаду Chuao із бобів, які зростають на узбережжі Карибського моря в Венесуелі. Потім морозиво прикрашають фруктами і цукатами з Парижу, позолоченим драже, трюфелями і марципановими вишеньками. Зверху розміщують позолочену цукрову квітку і чашечку з унікальною десертною ікрою Grand Passion.

А ось, американська компанія Bruster’s Ice Cream виставила на продаж найдорожче у світі, але неїстівне морозиво, вартість якого 1 мільйон $. Над створенням дорогоцінного конусу займалися ювеліри компанії Lazare Kaplan International. Вони інкрустували його 622 грамами білого і жовтого золота, 548 округлими алмазами, 87 квадратними діамантами ізумрудної огранки, але головною прикрасою морозива став великий жовтий діамант на 5,63 карати. Загальна вага виробу склала 152,16 карата.

У компанії Bruster’s Ice Cream повідомляють, що цей ріжок символізує відмінну якість морозива фірми, яка продає морозиво в 260 торгових мережах 18 американських штатів, а також демонструє відкритість до соціальних проблем, тому що виручені від продажу морозива кошти надійдуть на рахунки благодійної організації Big Brothers Big Sisters, яка надає допомогу бідним дітям.

Читайте також
2016-01-12T15:31:39+02:002019-06-20T17:22:46+03:00У Нью­Йоркському ресторані Serendipity можна скуштувати морозиво вартістю 1000$. Десерт під назвою Grand Opulence Sundae має унікальний смак і користується популярністю у відомих людей. Для його приготування беруть п’ять кульок морозива найвищої якості, яке зроблене з ванільних бобів Таїті і Мадагаскару, кладуть в кришталевий бокал, покривають їстівним золотим листком і
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.