Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
десерт з морозивом рецепт

Смачні десерти з морозива та фруктів

Назад

Опис страви

Іноді так хочеться чогось смачненького і водночас легкого та корисного. Ідеальний варіант — десерти з морозива. Існує безліч рецептів приготування десертів. Великою мірою все залежить від власної фантазії та вміння поєднувати різні інгредієнти. Надзвичайно смачні та корисні десерти з морозива та фруктів, ягід, сиру, вершків, шоколаду тощо.

Ось кілька рецептів дуже смачних десертів. Переконані, що вдале поєднання високоякісного смачного морозива, шоколаду, свіжих ягід, фруктів та горіхів не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів.

Десерт «Кавовий»

Легко Обід

Інгредієнти

Свіжозварена кава 1 чашка
Морозиво 100 г
Продукти, потрібні для приготування
100% морозиво
Морозиво ескімо
«100% морозиво»
«Дитяче бажання»
Морозиво у вафельному стаканчику
«Дитяче бажання»
«Пломбір №1»
Морозиво у відрі
«Пломбір №1»
Десерт «Кавовий»

Приготування

  1. Зварити міцну каву, дати їй охолонути.
  2. Морозиво помістити в чисту чашку і залити кавою.
  3. Перемішати після того, як морозиво трохи розтане.
  4. Прикрасити десерт можна збитими вершками.

Десерт «Сюрприз»

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Готові вафлі за смаком
Морозиво ТМ «Рудь» за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Ескімос
Морозиво ріжок
«Ескімос»
Десерт «Сюрприз»

Приготування

  1. На вафлі покласти кілька кульок морозива.
  2. Зверху полити розтопленим шоколадом або шоколадним соусом (можна замінити на джем чи варення).
  3. Посипати меленими горішками або тертим шоколадом.

Десерт «Ягідний»

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Ягоди ТМ «Рудь» на вибір за смаком
Цукор за смаком
Морозиво за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Ескімос» плодово-ягідне
Морозиво ескімо
«Ескімос» плодово-ягідне
«Полуниця»
Заморожені продукти: ягоди
Полуниця
«Вишня»
Заморожені продукти: ягоди
Вишня
Десерт «Ягідний»

Приготування

  1. Розморозити ягоди.
  2. Засипати їх цукром (на 7 частин полуниці 3 частин цукру).
  3. Дати цукру розчинитися.
  4. Полити порції морозива отриманим сиропом.
  5. Прикрасити ягодами.

Десерт «Шоколадно-горіховий»

30 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Морозиво за смаком
Горіхи за смаком
Какао 50 г
Цукор-пісок 100 г
Згущене молоко 200 г
Вода 150 г
Продукти, потрібні для приготування
«Супершоколад»
Морозиво у вафельному стаканчику
«Супершоколад»
Десерт «Шоколадно-горіховий»

Приготування

  1. Порцію морозива полити шоколадним сиропом.
  2. Посипати подрібненими горіхами.

Для приготування шоколадного сиропу:

  1. Какао ретельно перемішати з цукром-піском.
  2. Згущене молоко розвести в гарячій воді.
  3. Какао і цукор-пісок розчинити у згущеному молоці.
  4. Отриману суміш, постійно перемішуючи, довести до кипіння.
  5. Кип'ятити 3-5 хвилин.
  6. При бажанні, додати трохи тертого мускатного горіха, чайну ложку коньяку.
  7. Гарячий сироп профільтрувати.

Десерт «Айсберг»

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Морозиво за смаком
Молоко 2,5% ТМ «Рудь» за смаком
Шоколадний сироп за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Ескімос
Морозиво ріжок
«Ескімос»
Молоко 2,5%, 490 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Десерт «Айсберг»

Приготування

  1. Покласти морозиво у прозору вазочку.
  2. Залити охолодженим пастеризованим молоком.
  3. Полити морозиво шоколадним сиропом.

Десерт «Повітряний»

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Морозиво за смаком
Кукурудзяні пластівці за смаком
Збиті вершки або сироп за смаком
Продукти, потрібні для приготування
100% морозиво
Морозиво ескімо
«100% морозиво»
«Пломбір №1»
Морозиво у відрі
«Пломбір №1»
Десерт «Повітряний»

Приготування

  1. Посипати морозиво кукурудзяними пластівцями.
  2. Зверху полити збитими вершками або сиропом.
  3. Дати морозиву трохи розтанути.