Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Геніальність використання заморожених продуктів полягає у тому, що їх можна варити, жарити, запікати й тушити. Пропонуємо Вашій кулінарній увазі декілька цікавих рецептів із використанням заморожених овочів. Щиро сподіваємось, що вони по-новому відкриють вам звичні продукти.

Суп-пюре зі шпинату

Заморожені овочі - річ універсальна. Готувати із заморожених овочів дуже просто та швидко.

що приготувати із заморожених овочів, як приготувати заморожені овочі, як готувати заморожені овочі.Другі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Шпинат ТМ «Рудь» 300 г
Свіжий лосось 200 г
Курячий бульйон 3 стакани
Вершки 1 стакан
Цибулина 1 шт.
Часник за смаком
Оливкової олія 2 столових ложки
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шпинат подрібнений»
Заморожені продукти: овочі
Шпинат подрібнений
Суп-пюре зі шпинату

Приготування

Етап №1

На оливковій олії запасеруйте цибулю та часник.

Етап №2

Додайте шпинат і тушкуйте усю масу 10 хвилин. 

Етап №3

Після перекладіть шпинат до каструлі з бульйоном і варіть ще 10-12 хвилин. 

Етап №4

Потім перелийте суп у блендер і збийте його до утворення пюре. 

Етап №5

Після цього поверніть масу до каструлі, додайте дрібно порізаний лосось, перемішайте із стаканом вершків і підігрійте (АЛЕ не кип'ятіть!). 

Етап №6

Подаючи до столу можете прикрасити страву зеленню.

Бурітто в лаваші

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Олія 15 мл
Овочева суміш «Мексиканка» ТМ «Рудь» 400 г
Солоні огірки 2 шт.
Цибулина 1 шт.
Сир 100 г
Лаваш 2 шт.
Майонез 30 г
Зелень за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Суміш для жарки «Мексиканка»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Суміш для жарки «Мексиканка»
Буріто в лаваші

Приготування

Етап №1

Для приготування начинки наріжте лук тонкими кільцями й обсмажте на сковорідці з олією. 

Етап №2

Викладіть на сковорідку суміш «Мексиканка». Обсмажте овочі на малому вогні.

Етап №3

Розгорніть лаваш на столі, змажте майонезом й викладіть солоні огірки й сир, нарізані кубиками, посипте зеленню, покладіть суміш «Мексиканка». З’єднайте краї лаваша й зробіть рулет. 

Етап №4

Подавайте бурріто із зеленню.

Заморожені овочі з вершковим маслом, сиром і соєвим соусом

30 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Овочева суміш «Весняна» ТМ «Рудь» 400 г
Соєвий соус (Сен Сой Класичний) 4 столових ложки
Масло «Хуторок Селянський» ТМ «Рудь» 1-2 столових ложки
Тертий сир 1/2 стакана
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Овочева суміш «Весняна» семикомпонентна
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочева суміш «Весняна» семикомпонентна
Овочі під сиром

Приготування

Етап №1

Помістіть овочі до скляного або керамічного посуду, потім поставте до мікрохвильової печі (бажано з функцією гриль) на 20-22 хвилини. 

Етап №2

Після цього вийміть блюдо, полийте овочі соєвим соусом, додайте олії, посипте сиром і поставте до печі ще на 3 хвилини. 

Етап №3

Страву можна подавати як самостійну, так і як гарнір до м'ясних блюд.

Цвітна капуста з креветками

30 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Креветки (очищені) 300 г
Шампіньйони ТМ «Рудь» 300 г
Цвітна капуста ТМ «Рудь» 500 г
Солодкий перець 1 шт.
Олія 2 столових ложки
Крохмаль 1 столовая ложка
Цибуля 50 г
Часник 1 зубчик
Цукор 1 чайна ложка
Соєвий соус столова ложка
Продукти, потрібні для приготування
«Цвітна капуста»
Заморожені продукти: овочі
Цвітна капуста
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Цвітна капуста з креветками

Приготування

  1. У розігріту сковороду влити 1 столову ложку олії, помішуючи, обсмажити по черзі креветки, капусту, перець, гриби, цибулю. 
  2. Готові компоненти викладіть на решітку, встановлену на сковороді. 
  3. Стовчений часник, крохмаль розвести в холодній воді і додати разом з цукром, перцем і сіллю в олію, що залишилась. 
  4. Потім приправити соєвим соусом і тушкувати, помішуючи, 3–4 хвилини на невеликому вогні. 
  5. Готову страву подавати до столу з отриманим соусом.  

Зручно та корисно – заморожені вітаміни від компанії «Рудь»

Заморожені овочі сьогодні виступають своєрідною чарівною паличкою для багатьох господинь. Адже для приготування смачної вечері досить дістати з холодильника пакет із вже підготовленими овочами, грибами, ягодами або фруктами. Але зручність використання — це лише один із багатьох аргументів на користь заморожених продуктів ТМ «Рудь». Детальніше розповімо про деякі з них.

  • Заощадження часу і простота приготування. Не треба мити, чистити та різати –  кращі зразки моноовочів, вже підготовлені і порізані суміші, улюблена картопля фрі стандартних розмірів, гриби, ягоди або шпинат —  все вже відібрано, почищено і порізано за Вас. Залишається лише відкрити пакет і висипати вміст на сковорідку або до каструлі. Жодного миття зайвого посуду! У вас залишаються лише приємне враження й дорогоцінний час, який можна присвятити собі!
  • Необмежені можливості використання свіжих овочів та фруктів будь-якої пори року. Полуниця в січні – запросто! Композиція з молодої картоплі з овочами на 8 Березня —  жодних проблем. І це лише мала частка прикладів, які можна навести, все обмежується лише вашою фантазією.
  • Гарантія якості від виробника. Для своїх продуктів компанія «Рудь» обирає лише кращі зразки овочів та сумішей, які не лише відповідають міжнародним стандартам якості, але й відмінно переносять заморожування, а значить зберігають у собі всі корисні компоненти. Не варто забувати, що виробник повністю несе відповідальність за свою продукцію, і ви можете бути впевнені у стабільно високій якості, незалежно від регіону України, де здійснюється покупка.
  • Різноманітність варіантів приготування забезпечується багатим асортиментом продукції – кращі позиції, популярні не лише в Європі, але й в усьому світі, зібрані в асортиментному ряду заморожених продуктів ТМ «Рудь».

Корисні властивості і високу якість заморожених овочів компанії «Рудь» гідно оцінили експерти Дегустаційного конкурсу з оцінки якості заморожених продуктів (у рамках Міжнародної спеціалізованої виставки «Markup Horeca – Ice-cream& Food» –  2012). У номінації «Заморожені овочі та фрукти (суміші)» кращими стали :

  • Овочева суміш «Весняна» семикомпонентна (золота медаль конкурсу);
  • Суміш для жарки «Мексиканка» (срібна медаль конкурсу);
  • Овочі з грибами «Преміум» (срібна медаль конкурсу).

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.