Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

У цьому матеріалі ми презентуємо вам рецепт лосося з рататуєм і соусом зі шпинату. Запевняємо: готується просто, виглядає яскраво і смакує неймовірно!

І нехай вас не лякає довга назва — із замороженою продукцією від ТМ «Рудь» усі необхідні інгредієнти можна віднайти у морозилці найближчого супермаркету!

Лосось із рататуєм вражає своєю елегантністю. Саме цю страву готував шеф-кухар академії Київської асоціації шеф-кухарів Володимир Руденко в рамках чергової сесії організації. І використав для цього заморожені овочі «Рудь». Присутні на майстер-класі кулінари — як українські, так і фахівці міжнародного класу — високо оцінили якість продукції торгової марки та оригінальність страви!

Лосось із рататуєм і соусом зі шпинату

Стейк із лосося, запечений у духовці, в поєднанні з рататуєм, і все це під соусом зі шпинату ... Звучить справді божественно!

страви з лосося, страви з лососем, приготування лососяДругі страви
Легко Вечеря

Інгредієнти

Стейки лосося 450 г
Овочева суміш «Мексиканка» ТМ «Рудь» 400 г
Помідори 2 шт.
Цибуля 1 головка
Шпинат ТМ «Рудь» 100 г
Вершки 2 ст. ложки
Овочевий бульйон за потреби
Масло ТМ «Рудь» 50 г
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
«Шпинат подрібнений»
Заморожені продукти: овочі
Шпинат подрібнений
Суміш для жарки «Мексиканка»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Суміш для жарки «Мексиканка»
лосось на овочевій подушці

Приготування слід почати з підготовки рататуя: в овочеву суміш додайте очищені від шкірки і насіння шинковані помідори (конкасе з томатів — мовою професійних кухарів). Приправте суміш сіллю й перцем за смаком.

Після того як рататуй готовий, викладіть овочі на попередньо підсолені і приправлені перцем стейки лосося. Після чого відправте рибу до духовки і запікайте до готовності.

Поки лосось готується в духовці, саме час зайнятися приготуванням соусу зі шпинату. Для цього 10 хвилин томіть дрібно нарізану цибулю на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю вершкового масла. Додайте в масу листя шпинату, протушкуйте, поперчіть і посоліть. Після цього влийте в сковороду вершки і випарюйте соус 3–4 хвилини. Якщо консистенція занадто густа, додайте трохи овочевого бульйону.

Готовий соус перелийте до блендера й збивайте до утворення однорідної маси. Після цього перетріть соус через сито, і він готовий.

Стейки лосося з рататуєм перед подачею до столу полийте невеликою кількістю соусу зі шпинату.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.