Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Жульєн з грибів "Єлисейські поля" не залишить байдужих! Цей ароматний і ніжний грибний смак жульєну викличе апетит у будь-кого. Рецепт жульєна з грибами легкий у приготуванні, що ніяк не відноситься до його смакових характеристик! Це смакота з смакот!

Грибний жюльєн «Єлисейські поля»

Легко Обід

Інгредієнти

Шампіньйони ТМ «Рудь» 400 г
Масло солодковершкове селянське ТМ «Рудь» 50 г
Борошно 2 ч. л.
Яйця 2 шт.
Майонез 2 ст. л.
Сметана 21% ТМ «Рудь» 2 ст. л.
Сіль та перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
 Масло солодковершкове селянське
Масло
Cолодковершкове селянське
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньони різані
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%
Грибний жюльєн

Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору і додати заморожені печериці, смажити 5—7 хв. А тим часом яйця збити із сіллю, спеціями, майонезом та сметаною. Обсмажені печериці викласти у формочки, залити збитою сумішшю і запікати 5 хв. (до утворення золотистої скоринки) у добре розігрітій духовій шафі. До столу цю страву подають гарячою.

Інші рецепти