Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

У пошуці нових корисних рецептів? Тобі сюди! Риба на овочевій "подушці" в духовці за рецептом ТМ Рудь. Ти точно запам'ятаєш цей рецепт! Адже риба на "подушці" з овочів згодиться і до свята, і до обіду, і до вечері. Діставай скоріше кулінарну книгу!

Рибне філе на овочевій «подушці»

Легко Вечеря

Інгредієнти

Овочева суміш «Царський салат» ТМ «Рудь» 400 г
Рибне філе 200 г
Борошно 2 ст. л.
Масло «Хуторок» ТМ «Рудь» 15 г
Яйця 2 шт.
Сметана 15% ТМ «Рудь» 2 ст. л.
Тертий сир 20 г
Зелень за смаком
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
«Царський салат»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Царський салат»
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
Рибне філе на овочевій «подушці»

Суміш відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Рибне філе посолити, посипати борошном і смажити на помірному вогні. На дно форми викласти відварені овочі, а зверху — обсмажені шматочки рибного філе. Збити яйця, додати сметану, посолити і приправити за смаком, рівномірно вилити у форму, зверху посипати тертим сиром і запікати 10—15  хв. у розігрітій духовій шафі, або5—7 хв. у мікрохвильовій печі.

Інші рецепти