Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
рецепти бутербродів для будь-якого випадку

Рецепти найсмачніших бутербродів

Назад

Опис страви

Приготовлений нашвидкуруч, холодний, гарячий, з овочами, м'ясом, рибою, солодкий, апетитний та надзвичайно смачний — найпопулярніша страва усіх часів і народів — бутерброд.

Приготувати цю страву може будь-хто: і дорослі, і діти. Інгредієнти можна використовувати найрізноманітніші. Смачний бутерброд, приготовлений за гарним рецептом, може замінити сніданок або й навіть обід, якщо немає можливості нормально поїсти.

У цій статті спеціально для Вас були підібрані найкращі рецепти найсмачніших бутербродів. Їх приготування не займе багато часу, а необхідні інгредієнти, як правило, завжди під рукою. Традиційно для приготування бутербродів використовуються: хліб, батон, масло, ковбаса, сир, м'ясо, риба, різноманітні овочі тощо.

Бутерброди з морквою

Тисяча і один бутерброд - рецепти бутербродів для будь-якого випадку.

рецепти бутербродів, приготування бутербродівСалати та закуски
Легко Сніданок

Інгредієнти

Хліб 4 скибочки
Морква 2 шт.
Цибулина 1 шт.
Яйце куряче 1 шт.
Селера 1 шт.
Масло ТМ «Рудь» 50 г
Оливкова олія 2 столові ложки
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Рудь» 82,5 %
Масло
«Рудь» 82,5 %
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Бутерброди з морквою

Приготування

  1. Натерти моркву на середній тертці. Цибулю і селеру подрібнити у блендері. Все це змішати зі спеціями.
  2. Хліб намазати маслом, зверху покласти морквяну масу.
  3. Підсмажити з обох боків (спочатку морквою донизу).

Бутерброди з грибами

20 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Гриби 450 г
Масло «Хуторок Селянський» ТМ «Рудь», оливкова олія 2 столові ложки
Цибуля-шалот 2 штуки
Подрібнений чебрець 2 чайні ложки
Вершковий сир 0,5 склянки
Подрібнена петрушка 1 столова ложка
Сіль, перець чорний мелений за смаком
Хліб 18 шматочків
Тертий сир пармезан 0,25 склянки
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Бутерброди з грибами

Приготування

  1. Гриби помити і почистити. Менші залишити цілими, більші перерізати.
  2. На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла ТМ «Рудь» з 1 столовою ложкою оливкової олії.
  3. Додати гриби, посолити і смажити протягом 5-8 хвилин, часто помішуючи. Коли вся рідина випарується, викласти гриби на дошку. Дати охолонути, а потім нарізати маленькими шматочками.
  4. На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла ТМ «Рудь» з 1 столовою ложкою оливкової олії, додати подрібнену цибулю-шалот, чебрець і сіль. Смажити протягом 3 хвилин до золотистого кольору цибулі. Додати гриби і вершковий сир ТМ «Рудь», постійно помішуючи. Додати петрушку, сіль, перець за смаком.
  5. Шматочки хліба змазати оливковою олією і викласти на деко. Смажити хліб протягом 1-2 хвилин з обох боків.
  6. Викласти теплу (треба слідкувати, щоб суміш не остигла, тому що бутерброди краще подавати до столу гарячими) грибну суміш на тости. Зверху посипати тертим пармезаном.

Бутерброди «Крок-мадам» (французький рецепт)

30 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Хліб 8 шматочків
Масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 2 столові ложки
Шинка 100 г (8 шматочків)
Твердий сир 200 г
Оливкової олія 2 столові ложки
Яйце куряче 4 шт.

Приготування

  1. Шматочки хліба змазати з одного боку маслом ТМ «Рудь».
  2. На 4 шматочки хліба на сторону, не змазану маслом, викласти по два тоненьких шматочки шинки і сиру.
  3. Накрити іншими 4 шматочками хліба так, щоб масло було зверху.
  4. Змазати сковорідку маслом і розігріти на середньому вогні. Викласти бутерброди так, щоб вони не торкалися один до одного. Смажити протягом 5 хвилин з обох сторін.
  5. Витерти сковорідку, змазати її оливковою олією. Розігріти.
  6. Розбити 4 яйця (жовтки мають бути цілими). Смажити яєчню на середньому вогні. На кожен бутерброд викласти по одній яєчні.

Смачний гарячий французький бутерброд «Крок-мадам» готовий!

Бутерброди з огірочками

40 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Масло «Вологодське» 82,5% ТМ «Рудь» 3 столові ложки
Оливкова олія 1 столова ложка
Цибуля 1 шт.
Сіль, чорний мелений перець, гірчиця, сир грюйер за смаком
Хліб 8 шматочків
Мариновані огірки 2 шт.

Приготування

  1. Тонко нарізати сир і огірки, цибулю — півкільцями.
  2. Розтопити на сковорідці масло ТМ «Рудь» і оливкову олію. Додати цибулю. Накривши кришкою, смажити протягом 5 хвилин.
  3. Зняти кришку і на маленькому вогні смажити близько 20-25 хвилин, періодично помішуючи. За потреби додати воду.
  4. Додати сіль і перець.
  5. Змазати шматочки хліба залишеним маслом. Іншу сторону намазати гірчицею.
  6. На 4 шматочки хліба викласти цибулю, сир та огірки. Накрити іншими 4 шматочками хліба.
  7. Смажити бутерброди на малому вогні на сковорідці чи грилі близько 10 хвилин, доки не розплавиться сир.

Бутерброди рибні

40 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Хліб 8 шматочків
Масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 4 столові ложки
Консервована риба в олії 400 г
Гриби мариновані 8 шт.
Сир твердий 8 шматочків
Цибуля 1 шт.
Огірки мариновані 2 шт.
Петрушка, перець червоний мелений і духмяний за смаком

Приготування

  1. Шматочки хліба змазати маслом ТМ «Рудь».
  2. Нарізати гриби і цибулю.
  3. Розім'яти рибу і змішати з частиною грибів та цибулі. Додати червоний і духмяний перець.
  4. Отриманою сумішшю змазати шматочки хліба. Зверху покласти подрібнені огірки і шматочок сиру.
  5. Помістити бутерброди на змазане маслом деко. Запікати в духовці. Посипати петрушкою.

Бутерброди з шинкою та ананасами

30 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Хліб 4 шматочки
Масло ТМ «Рудь» 2 чайні ложки
Шинка 4 шматочки
Ананаси консервовані 4 шматочки
Сир твердий 4 шматочки

Приготування

  1. Шматочки хліба намазати маслом ТМ «Рудь».
  2. Покласти шинку, потім шматочок ананасу, зверху — твердий сир.
  3. Запікаємо в духовці до тих пір, поки не розплавиться сир.

Бутерброди з бринзою та сметаною

30 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Хліб 4 шматочки
Масло ТМ «Рудь» 4 чайні ложки
Бринза терта 4 столові ложки
Сметана 15% ТМ «Рудь» 4 столові ложки
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%

Приготування

  1. Шматочки хліба намазати маслом ТМ «Рудь».
  2. Посипати бринзою. Намазати сметаною ТМ «Рудь».
  3. Підсмажити бутерброди в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини при високій температурі.
  4. Посипати зеленню.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.