Рус
Телефон горячей линии
0 800 50 17 72

Инновационный продукт: замороженный йогурт

20.09.2013
Назад

Вперше в Україні компанія «Рудь» представляє інноваційний продукт — заморожений йогурт. Це молочний продукт, що за смаком практично не відрізняється від морозива. Він давно здобув популярність у Європі, Америці та Азії, оскільки має ніжний кисломолочний смак і містить корисні йогуртові культури.

Новий продукт має яскраво виражений кисломолочний смак саме завдяки йогуртовим культурам, які знаходяться в його складі. Концентрація цих мікроорганізмів у замороженому стані значно більша, у зв'язку з чим ефективність вживання йогурту зростає у кілька разів. Крім того,«Заморожений йогурт» — це відмінне джерело кальцію, одна порція забезпечує 20-30% його денної норми.

«Заморожений йогурт» та «Заморожений йогурт з лісовими ягодами» — це унікальні освіжаючі десерти, що виробляються практично таким же способом як вершкове морозиво (але в той же час містять йогуртові культури Streptococcus salivarius subsp. Thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus). Вказані пробіотики — це заморожені живі мікроорганізми, які потрапляючи в організм людини, «прокидаються» і мають комплексний оздоровчий ефект.

І ще одна важлива новина — новий десерт не лише корисний, але й дуже смачний. Скуштуйте«Заморожений йогурт» від компанії «Рудь» і переконайтеся!


Комментарии
Чтобы оставить комментарий, авторизуйтесь
Подпишитесь на рассылку
Спасибо!
Первый дайджест — уже скоро.

Узнавайте первыми о событиях из жизни компании, а также интересных акциях, вкусных новинках, полезных статьях и рецептах.