Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Грибний суп-пюре з шампіньонами - дуже популярне блюдо в ресторанах. І сьогодні Ми відкриємо Вам секрет цього смачного крем-супу за відбірним рецептом. Уявляєте, суп-пюре з грибами можна приготувати за допомогою блендера. Не тягни! Гайда скоріше пробувати!

Суп-пюре із шампіньйонами

Легко Обід

Інгредієнти

«Суп із шампіньйонами» ТМ «Рудь» 400 г
Бульйон 1 л
Масло ТМ «Рудь» 1 ст. ложка
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Вологодське» 82,5%
Масло
«Вологодське» 82,5%
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
«Суп із шампіньйонами»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Суп із шампіньйонами»
Суп-пюре із шампіньйонами

Суміш для супу висипати в бульйон, що кипить, через 8—10 хв. зняти з вогню, відкрити кришку і зачекати 5 хв. Потім готовий суп збити блендером, сіль та спеції додати за смаком. До столусуп-пюре подавати гарячим.

Інші рецепти