Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Овочеве рагу

Овочеве рагу в мультиварці

Назад

Опис страви

Готувати рагу в мультиварці — цілковите задоволення. Страва виходить максимально корисною, оскільки овочі мліють при невисокій температурі. Крім того, вони зберігають аромат і смак. Овочеве рагу в мультиварці — страва, що містить масу корисних речовин, необхідні організмові рослинні волокна та мінімум калорій. Готувати цю дієтичну страву необхідно в режимах «Тушкування» або «Випічка». За бажанням можна деякі овочі попередньо пасерувати в режимі «Смаження». Щоб овочі добре розімліли, готове рагу можна залишити на 20 хвилин у режимі «Підігрів».

Дієтичне рагу з овочів

Страва виходить максимально корисною, оскільки овочі мліють при невисокій температурі.

Рецепти
Легко Обід

Інгредієнти

Капуста півголовки
Картопля 2 шт.
Горошок заморожений ТМ «Хуторок» 250 г
Морква 3 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Сіль, спеції
Зелень
Продукти, потрібні для приготування
Зелений горошок швидкозаморожений
Заморожені овочі: овочі ТМ Хуторок
Зелений горошок швидкозаморожений

ПРИГОТУВАННЯ

Почистіть від шкірки овочі. Поріжте картоплю та моркву кубиками. Капусту треба дрібно нашаткувати, болгарський перець нарізати смужечками. Готувати змішані овочі протягом 30 хвилин у режимі «Тушкування». Заморожений горошок додати за 10 хвилин до готовності страви. Наприкінці посолити, додати спеції. Готове рагу подавати з дрібно нарізаною зеленню. Страва стане ще смачнішою, якщо покласти у тарілку кілька ложок сметани ТМ «Рудь».

Ніжне овочеве рагу в мультиварці з вершками

70 хвилин Легко Вечеря

Інгредієнти

Кабачки 500 г
Помідори 500 г
Білокачанна капуста 500 г
Картопля 1 кг
Часник 3 зубки
Перець, сіль
Масло вершкове «Вологодське» ТМ «Рудь» 50 г
Вершки 200 мл
Продукти, потрібні для приготування
«Вологодське» 82,5%
Масло
«Вологодське» 82,5%

ПРИГОТУВАННЯ

Почищену картоплю подрібнити, щоб вийшли кубики невеликого розміру. Такими ж кубиками порізати почищений кабачок. Капусту пошаткуйте. Часник подрібніть зручним для вас способом.

Почистіть помідори: пробланшуйте їх 2 хвилини у киплячій воді, за допомогою шумівки витягніть з окропу та занурте у холодну воду, потім зніміть шкірку. М’якоть помідорів наріжте невеликими шматочками.

Готуйте картоплю на вершковому маслі в мультиварці, використовуючи режим «Смаження» протягом 5 хвилин. Додайте капусту, кабачки, готуйте овочі в режимі «Смаження» ще 5 хвилин. Томати та часник продовжуйте готувати в режимі «Смаження» з рештою овочів протягом 10 хвилин.

Вимкнувши мультиварку, перемішайте овочі в чаші, посоліть, додайте перець та вершки. Тушкуйте овочі з вершками, доки вони не приготуються,  приблизно 40 хвилин.

Овочеве рагу з куркою

50 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

М’ясо курки 0,5 кг
Шампіньйони заморожені ТМ «Рудь» 200 г
Болгарський перець 2 шт.
Кабачок 300 г
Цибуля 100 г
Морква 150 г
Картопля 400 г
Бульйон 0,5 склянки
Сіль, спеції
Зелень
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані

ПРИГОТУВАННЯ

Курку, нарізану шматочками, готувати з рослинною олією в мультиварці протягом 15 хвилин у режимі «Смаження» або «Випічка». Відправити в чашу овочі, нарізані невеликими шматками. Влити бульйон. Виставити режим «Тушкування» на 20–25 хвилин.

Добре перемішайте овочеве рагу з куркою в мультиварці, посоліть, додайте спеції за смаком. Тепер страву залишилось запекти, увімкнувши на кілька хвилин режим «Випічка».

Це рагу найкраще подавати до столу гарячим. Зверху на тарілку можна додати дрібно нарізану зелень та сметану ТМ «Рудь».

Овочеве рагу з м’ясом кролика

Смачне, корисне та дієтичне м’ясо кролика лише виграє, якщо готувати його з овочами та сметаною. Таке рагу в мультиварці можна легко приготувати до обіду чи вечері.

70 хвилин Легко Вечеря

Інгредієнти

М’ясо кролика 0,5 кг
Сметана ТМ «Рудь» 100 г
Картопля 2 шт.
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Спеції, сіль
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%

ПРИГОТУВАННЯ

Запекти м’ясо кролика в мультиварці в режимі «Випічка». Готувати його треба протягом 30 хвилин. За цей час підготувати овочі: почистити їх, нарізати картоплю кубиками, моркву соломкою, цибулю подрібнити на кубики або напівкільця.

Подрібнені овочі викласти до м’яса, перемішати. Увімкнути режим «Тушкування» ще на 20 хвилин. Підготувати соус: змішати спеції зі сметаною. Коли рагу приготується, додати соус і тушкувати ще 20 хвилин.

Окремо приготувати на пару нарізану шматочками картоплю. Викласти її на тарілку, а зверху — рагу з овочів та кролика.



Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.