Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
banner-top

Екскурсії на завод

Записатися на екскурсію

Про екскурсію

Що за лаштунками?

На екскурсії ви дізнаєтеся безліч цікавинок про історію морозива та на власні очі побачите, як виготовляється ваш улюблений холодний десерт. І все це — безкоштовно!

Як потрапити?

На екскурсію можна приходити групою від 15 до 30 осіб — організовуйте свій клас, студентську спільноту чи робочий колектив.

Як підготуватися?

Одягніть зручне взуття та зберіть волосся. Спеціальний санітарний одяг вам видадуть на місці. Вам залишиться бути обережними та уважно слухати екскурсовода :)

На морозиво будемо
лиш дивитися?

Ні-і-і, ще й смакувати досхочу! Протягом екскурсії ви зможете насолодитися морозивом, яке любите, а ми обіцяємо вас здивувати ще дечим :)

Чи є вікове
обмеження?

Так — аби учасники отримали максимум вражень та почувалися на екскурсії комфортно, вони мають ходити мінімум у четвертий клас.

Скільки
триває екскурсія?

На мандрівку заводом у нас піде до двох годин. Тривалість залежить від віку та вподобань екскурсантів, адже ми підлаштовуємо програму під ваші зацікавлення.

Правила замовлення екскурсії

01

Оберіть бажану дату
та час екскурсії на сайті.

02

Уважно заповніть анкету
та вкажіть кількість учасників.

03

Підтвердіть запит та завантажте
зразок заяви на участь
та форму списку учасників.

06

У разі відмови від екскурсії
зателефонуйте на номер
ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ 0 800 50 17 72

05

Очікуйте підтвердження
бронювання екскурсії
на вашу електронну пошту.

04

Заповніть та завірте документ
у керівника вашої організації.
Надішліть нам на електронну адресу.

Програма екскурсії

Дегустаційна зала

Для початку зручно вмостимося перед екраном у дегустаційній залі й налаштуємося на цікаву мандрівку: поринемо в історію морозива та дізнаємося більше про завод компанії «Рудь» — один із найінноваційніших в Україні. А щоб перегляд відеороликів був ще приємнішим, будемо насолоджуватись нескінченною кількістю морозива!

default-photo--program
Санітарно-пропускний пункт

Наступний крок — дотримання санітарно-гігієнічних норм. Одягнемо санітарний одяг, залишимо речі у спеціально відведеному місці та дезінфікуємо руки. А в процесі дізнаємося про гігієнічні норми для працівників заводу.

default-photo--program
Секрети виробництва

Третій крок — цехи, де, власне, й створюється морозиво № 1. Тут ми ознайомимося з етапами виробництва та особливостями устаткування. Серед надсучасного обладнання завод має й унікальне для країни, як-от Big Drum та Straightline. Тож обіцяємо, що буде видовищно! Приємним бонусом буде морозиво з-під фризера, яке можна скуштувати лише на заводі!

default-photo--program
Важливі деталі

Завод — місце, де працюють люди, навіть під час проведення екскурсії. Тому впродовж неї потрібно поводитися чемно, триматися своєї групи та уважно слухати інструктаж екскурсовода. Також потрібно бути обережним, адже приміщення заводу має багато сходинок та слизьких поверхонь, а безпосередньо в цехах є устаткування, яке не можна чіпати руками! Фото та відеозйомка дозволені лише у спеціально відведених місцях.

Записатися на екскурсію
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.