Перець, фарширований овочами
НазадОпис страви
Фарширований перець вміє готувати не кожна господиня. Ми навчимо, як готувати перець фарширований овочами смачно і без складнощів! Дізнайся рецепт смачного фаршированого перцю від ТМ Рудь.
Фарширований перець
Фарширований перець вміє готувати не кожна господиня. Ми навчимо, як готувати перець фарширований овочами смачно і без складнощів!
Інгредієнти
| Овочі з рисом та шампіньйонами ТМ «Рудь» | 400 г |
| Фарш | 200 г |
| Масло ТМ «Рудь» | 1 ст. ложка |
| Перець (великий) | 4 шт. |
| Морквина (невелика) | 1 шт. |
| Цибулина (невелика) | 1 шт. |
| Сіль та спеції | за смаком |
Суміш висипати на розігріту пательню, накрити кришкою і смажити без жиру 5 хв., після чого додати вершкове масло, фарш та приправи за смаком, все ретельно перемішати і зняти з вогню. Перець почистити від плодоніжок та насіння, начинити приготовленою начинкою, скласти в сотейник, посипати подрібненою морквою та цибулею, посолити, залити теплою водою, за бажанням можна додати сметану і тушкувати



