Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Коли на столі — запіканка із цвітної капусти з грибами, обід обіцяє бути смачним і поживним. Ця апетитна страва ніжна всередині та хрустка зовні, адже готується з додаванням сметанної заливки та має рум’яну сирну скоринку.

Смажені гриби додають цвітній капусті особливої пряності, а цибулька та морква дарують соковитість і насичений аромат. Перед подачею посипаємо свіжою зеленню і насолоджуємося корисною запашною стравою!

А з ТМ «Рудь» ви приготуєте цю овочево-грибну запіканку набагато швидше, адже наші вітамінні комплекти містять уже підготовлені суцвіття. Тож вам не потрібно витрачати зайвий час на кухні.

Цвітна капуста з грибами і сиром у духовці

Запечена цвітна капуста з грибами достатньо ситна страва, тому її можна подавати і самостійно, і як гарнір до м’яса чи риби.

Другі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Цвітна капуста ТМ «Шеф-кухар» 500 г
Яйця 1 шт.
Шампіньйони 150 г
Рослинна олія 3–4 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Сметана ТМ «Рудь» 150–200 г
Сир твердий 3 ст. л.
Сіль за смаком
Свіжа зелень пучок
Продукти, потрібні для приготування
«Цвітна капуста»
Заморожені продукти: овочі
Цвітна капуста
Сметана 21%, 250 г
Молочні продукти
Сметана 21%
Цвітна капуста, запечена з грибами

Приготування

1. Суцвіття цвітної капусти опускаємо в підсолений окріп і варимо протягом 12 хвилин. Відкидаємо на друшлак. Викладаємо в глибоку форму для запікання.

2. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на грубій тертці. Викладаємо овочі на розігріту сковороду, додаємо рослинну олію. Смажимо на невеликому вогні до м’якості.

3. Шампіньони нарізаємо пластинами й додаємо до овочів. Солимо й обсмажуємо суміш 6–7 хвилин, періодично помішуючи.

4. Підсмажені гриби з овочами викладаємо у форму на цвітну капусту.

5. Твердий сир натираємо на середній тертці й посипаємо овочі.

6. У глибоку посудину розбиваємо яйце, додаємо сметану і дрібку солі. Збиваємо. Виливаємо яєчно-сметанну суміш на шар сиру.

7. Цвітну капусту з грибами ставимо у розігріту духовку. Запікаємо протягом 15 хвилин за температури 180 °С.

Посипаємо страву свіжою зеленню, викладаємо на тарілки і смакуємо.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.