Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
печеня з кроликом

Печеня із кролика

Назад

Опис страви

Існує міф, що дієтичні страви не можуть бути смачними. Щоб розвіяти його, пропонуємо приготувати печеню із кролика! Ніжне соковите м'ясо, запечені овочі, ароматна підливка — таку смакоту можна подати навіть до святкового столу!

Кроляче м'ясо містить велику кількість білків при незначному вмісту жирів та холестерину. При цьому білки засвоюються в організмі на 90%. Кролятина містить вітаміни B6, B12, PP, велику кількість заліза і фосфору. Тому вона дуже корисна і для маленьких гурманів.

Приготуйте печеню із кролика вдома і переконайтеся, що здорова їжа може мати неперевершений смак і вигляд!

Печеня із кролика зі сметаною та овочами

Готуємо печеню із кролика! Ніжне соковите м'ясо, запечені овочі, ароматна підливка

Другі страви
Легко Вечеря

Інгредієнти

Тушка кролика 1 шт.
Сметана ТМ «Рудь», 21 % 400 г
Картопля 4 шт.
Морква 2 шт.
Цибуля 1 шт.
Часник 2 зубчики
Біле вино 50 мл
Олія 2 ст. л.
Петрушка пучок
Сіль за смаком
Перець за смаком
печеня з кроликом

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Миємо тушку кролика, обсушуємо на паперовому рушнику, акуратно розрубуємо на порційні шматочки.

Етап № 2

Чистимо картоплю, моркву, цибулю, часник. Нарізаємо овочі великими шматками.

Етап № 3

Пательню з товстим дном ставимо на середній вогонь. Наливаємо олію та викладаємо овочі. Обсмажуємо 5–7 хвилин, щоб з’явилася рум’яна скоринка. Додаємо до овочів сіль та перець, виливаємо біле вино. Смажимо ще 5 хвилин, доки випарується алкоголь. Перекладаємо овочі у форму для запікання.

Етап № 4

М'ясо кролика солимо та перчимо за смаком. Обсмажуємо до золотої скоринки на сковорідці, де готувалася картопля. Перекладаємо шматочки кролика до овочів.

Етап № 5

До м’яса висипаємо сметану та рівномірно розподіляємо по всій формі. Якщо сметана не покриває шматочки кролика, можна додати трохи води.

Етап № 6

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Накриваємо форму для запікання кришкою чи фольгою та ставимо у духову шафу на годину. Подаємо кролика до столу, прикрасивши гілочкою зелені.

Смачного!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.