Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
крем-суп із зеленим горошком та вершками

Крем-суп із зеленим горошком та вершками

Назад

Опис страви

«Обід без супу — що будинок без парадного входу», — кажуть французи. Ніжний крем-суп із зеленого горошку та вершків — класика французької кухні.

Ароматний, густий та поживний, він прекрасно засвоюється організмом. А готують його зовсім просто: відварений зелений горошок змішують із маслом, вершками та спеціями й перетирають до однорідності, після чого — з’єднують із відваром. 

Цей запашний супчик кольору весняної зелені має пікантний солодкуватий смак та неймовірно апетитний вигляд — ніби щойно із французького ресторану. Та варто прикрасити його слайсами бекону чи шматочком соковитої курятини — й перед вами колоритна та ситна домашня страва на кожен день.

Легкий крем-суп із зеленим горошком, вершками та м’ятою

Базилік і м’ята дарують супу насичений пряний аромат і прекрасно освіжають. Дрібка цукру зберігає колір горошку яскравим, не даючи потьмяніти під час варіння. А завдяки вершкам та маслу страва набуває нових відтінків смаку та особливої ніжної консистенції. Крем-суп найкраще смакує із грінками, гарбузовим насінням або сухариками.

крем-суп із зеленим горошкомПерші страви
Легко Обід

Інгредієнти

Зелений горошок ТМ «Рудь» 400 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Бульйон 700 мл
М’ята 3 гілочки
Петрушка 3 гілочки
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 30 г
Вершки, 20 % 100 мл
Цукор 1 ч. л.
Сіль за смаком
Слайси бекону за бажанням
легкий крем-суп із зеленим горошком, вершками та м’ятою

Приготування

Етап № 1

Дрібно нарізаємо цибулю та викладаємо в каструлю. Додаємо шматочок вершкового масла й тушкуємо на маленькому вогні п’ять хвилин.

Етап № 2

Подрібнюємо петрушку та м’яту, разом із зеленим горошком викладаємо в каструлю. Додаємо чайну ложку цукру та дрібку солі. Заливаємо холодною водою так, аби вона ледь прикривала вміст каструлі. Доводимо до кипіння та варимо 15 хвилин.

Етап № 3

Зливаємо відвар в окрему посудину. Горошок подрібнюємо блендером до стану пюре.

Етап № 4

Додаємо вершки та половину відвару, ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння та варимо не більше п’яти хвилин. За потреби можна використати весь бульйон.

Етап № 5

Слайси бекону підсмажуємо до золотистого кольору.

Наливаємо суп у тарілки, прикрашаємо беконом або гілочкою м’яти.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.