Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
овочевий суп зі стручковою квасолею та рисом

Овочевий суп зі стручковою квасолею та рисом

Назад

Опис страви

Легкий овочевий суп зі стручковою квасолею — смачна й ароматна перша страва на кожен день. Ним можна прекрасно підкріпитися з користю для організму й без шкоди для фігури.

Багаті вітамінами зелені стручки квасолі в поєднанні з кукурудзою, морквою та болгарським перцем додають страві соковитості й приємного солодкуватого смаку. А кольорова гама цього овочевого супу так і вабить скоріше його скуштувати.

Дієтологи радять вживати стручкову квасолю не менше ніж двічі на тиждень. Тож тримайте простий рецепт апетитного супу, який готується швидко й легко завдяки готовим овочевим сумішам ТМ «Рудь». Таку страву зі стручковою квасолею не складно, а навіть приємно повторювати хоч щодня!

Овочевий суп зі стручковою квасолею, м’ясом та рисом

Для покращення смакових якостей супу стручкову квасолю часто злегка обсмажують на рослинній олії й лише потім додають до страви. А якщо приготувати овочевий суп на м’ясному бульйоні, додати морепродукти чи кілька шматочків індички — ситний і корисний обід гарантований. Смакуйте з грінками або свіжим домашнім хлібом!

овочевий суп з квасолеюПерші страви
Легко Обід

Інгредієнти

М’ясо індички 150 г
Стручкова квасоля ТМ «Рудь» 200 г
Картопля 2 шт.
Овочева суміш «Гавайська» 200 г
Вода 1,5–2 л
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Часник 1–2 зубчики
Рослинна олія за потреби
Свіжа петрушка, кріп за смаком
Лавровий лист 2 шт.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Овочевий суп зі стручковою квасолею, м’ясом та рисом

Приготування

Етап № 1

Наливаємо в каструлю 1,5 л води, ставимо на середній вогонь. В окріп укидаємо шматочки індички та варимо м’ясо протягом трьох хвилин. Змінюємо воду й відварюємо індичку до напівготовності. 

Етап № 2

До м’яса додаємо заморожену стручкову квасолю та овочеву суміш «Гавайську» із бланшованого рису, зеленого горошку, кукурудзи та болгарського перцю. Перемішуємо овочі та варимо сім хвилин.

Етап № 3

Чистимо картоплю, нарізаємо кубиками, вкидаємо в каструлю разом із подрібненим часником та лавровим листом. Солимо, перчимо за смаком та варимо суп іще 15 хвилин.

Етап № 4

Тим часом дрібно нарізаємо цибулю, на грубій тертці натираємо моркву та підсмажуємо овочі на сковороді з додаванням рослинної олії. Перекладаємо в каструлю.

Етап № 5

Дрібно нарізаємо кріп та петрушку, додаємо до супу. Страва готова — знімаємо з плити.

Даємо супу 10–15 хвилин настоятися та подаємо теплим до столу.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.