Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Як цікаво приготувати квасолю? Приготуйте квасолю по-бразильськи. Квасоля вийде дуже ароматною, насиченою смаком і кольором. А як же ще, адже готуємо по-бразильськи! Смачно, яскраво і корисно!

Квасоля по-бразильськи

Приготуйте квасолю по-бразильськи. Квасоля вийде дуже ароматною, насиченою смаком і кольором.

Квасоля по-бразильськиСалати та закуски
Легко Обід

Інгредієнти

Стручкова квасоля порізана ТМ «Рудь» 400 г
Гострий кетчуп 1 ст. л.
М'ясо 200-250 г
Цибулина 1 шт.
Часник 2-3 зубки
Червоне вино 0,5 склянки
Сіль та перець за смаком
Олія рослинна (для смаження)
Продукти, потрібні для приготування
«Стручкова квасоля порізана»
Заморожені продукти: овочі
Стручкова квасоля порізана
Квасоля по-бразильськи

Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на олії. Через 5—7 хв. додати м’ясо, нарізане соломкою, і смажити ще 7—10 хв. Потім додати кетчуп, вино, часник, квасолю (не розморожену) та приправити за смаком, тушкувати 10—15 хв. на помірному вогні під закритою кришкою.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.