Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Салат з грибами, рисом і яйцем стане Вам до смаку. Це дуже апетитний і ситний вегетеріанскій салат. А якщо замінити майонез оливковою олією, то цей салат стане і зовсім дієтичним. Обов'язково спробуйте цей рецепт салату з рисом, грибами і яйцями на своїй кухні!

Салат із рису з яйцем та грибами

Легко Обід

Інгредієнти

«Овочі з рисом та шампіньйонами» ТМ «Рудь» 400 г
Яйця 4 шт.
Майонез 4 ст. ложки
Сіль та спеції за смаком
Помідори (для прикрашання) 2 шт.
Зелень (для прикрашання)
Продукти, потрібні для приготування
«Овочі з рисом та шампіньйонами»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Овочі з рисом та шампіньйонами»
Салат з рисом, яйцем та грибами

Суміш відварити у підсоленій воді 7—10 хв. Яйця варити 10—15 хв. Після охолодження компонентів, яйця порізати кубиками, змішати з сумішшю та майонезом, приправити за смаком. Прикрашати порізаними помідорами та зеленню.

Інші рецепти