Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Про користь броколі написано немало. Звичайно, є щасливчики, які можуть щодня їсти парову броколі й насолоджуватися смаком. Та якщо вам такий варіант швидко набридає, пропонуємо приготувати смачну запіканку з броколі. Запікання — один з найбільш корисних способів приготування продуктів, а в поєднанні з іншими інгредієнтами корисна капуста сподобається навіть тим, хто не дуже її любить.

Запіканка з броколі — чудове рішення для святкового столу, повноцінного обіду, вечері чи ситного сніданку. Від такої страви не зможуть відмовитися навіть діти, які не в захваті від овочів.

«Кольорова запіканка»

Легко Сніданок

Інгредієнти

Броколі ТМ «Рудь» 400 г
Яйця 2 шт.
Вершки 2 ст. л.
Помідор 1 шт.
Перець болгарський (жовтий) 1 шт.
Сіль, зелень та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Брокколі»
Заморожені продукти: овочі
Брокколі
запіканка з броколі

Капусту відварити у підсоленій воді 5 хв., зцідити, охолодити і висипати у форму для випікання. Перець та помідор порізати соломкою і змішати з брокколі. Яйця збити з вершками та спеціями і залити овочі, запікати у духовій шафі при температурі 160—180 °С 8—10 хв.

Запіканка з броколі й домашнім сиром

40 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Броколі ТМ «Рудь» 400 г
Домашній сир середньої жирності 200 г
Яйця 3 шт.
Молоко жирне 2 ст. л.
Сіль
Трохи олії
Продукти, потрібні для приготування
«Брокколі»
Заморожені продукти: овочі
Брокколі

Вкинути заморожену броколі в окріп і проварити близько 5 хв., воду злити. Коли охолоне, викласти у форму, змастивши її перед тим олією. Сир розім’яти, додати яйця й молоко, посолити, за бажання додати спеції. Викласти суміш на капусту, випікати до 30 хв. при 200 градусах.

Запіканка з броколі та грибами

30 хвилин Легко Вечеря

Інгредієнти

Броколі ТМ «Рудь» 400 г
Шампіньйони ТМ «Рудь» 400 г
Яйця 3 шт.
Сир твердий 200 г
Сметана 1 склянка
Трохи олії
Спеції, сіль
Продукти, потрібні для приготування
«Брокколі»
Заморожені продукти: овочі
Брокколі
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньони різані

Заморожену капусту і гриби припустити на сковороді (окремо) і викласти у форму. Підготувати заливку: легко збити яйця зі сметаною. Залити броколі й шампіньйони, засипати твердим сиром. Запікати протягом 20 хвилин при 180 градусах.

Інші рецепти